• 132
    aslanlı formadaki aslanın bizlere cok guzel seyler ogretmesine vesile oldugu icin saygı duydugum formalar.

    evet tanım sey oldu biraz, neyse..

    aslanı begenmemisler de, oyle aslan mı olurmus, daha guzel cizilebilirmis..

    hayır benim ne bekleniyordu orada? aslanlı forma diye aylardır soylenti dolasınca formanın onunde 1080p hd aslan videosu mu beklediniz? uc boyutlu kukreyen ve hareketli bir aslan mı beklediniz de bu elestiri geliyor.

    elinde krem renginin ustune kahverengi renkle, yani tek renkle cizilecek bir figur var. forma tuval olmadıgına gore basit ve duz bir sekil olacak.. e olmus da iste.. sanırsın uc boyutlu aslan sozu verildi de sonradan boyle bir tasarımla gelindi, oyle bir elestiri oyle bir yuklenme..

    pembeye hic deginmiyorum, bu nasıl olurmus bu da bu guzel miymis de.. arkadasım sen pembe-somon renkleri sevmiyorsun diye illa ki cok kotu forma mı olacak bu..

    "begenmedim" diyene saygım vardır ama cıkıp da "bunlar cok kotu, bunu bir insan nasıl begenir, soyleyin bana bunu bir kisi bile begenir mi" diye taihsiz acıklamaları hic anlamam..

    pembeyi ve kremi de fazlasıyla begendim, ikisini de alıyorum hic dusunmeden.. sen benim gibi begendiysen al birini veya ikisini, begenmediysen git parcalıyı al olsun bitsin.. sırf begenmedin diye bunları begenenin aklını zihnini beynini sikeyim minvalinde acıklamalar yapma oturdugun yerden..

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın