resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 17027
    icardi'nin galatasaray kattıklarını konuşmayalım, 2 yıl boyunca şampiyonluğun en önemli isimlerinden biri, ülke de çocukların galatasaraylı olmasının en büyük sebebi ve takımın tekrar hava yakalamasının en önemli isimlerinden, yani okan buruk döneminin ilk iki yılının mimarlarından. kısacası peki galatasaray karşılığını nasıl ödedi? milyonlarca euro, bütün taraftarın sonsuz sevgi ve saygısı. sadece galatasaray'ın icardi gibi bir forvete ihtiyacı yoktu, icardi'nin de kendini tekrar toparlaması için galatasaray'a ihtiyacı vardı.

    iki tarafta birbirine iki yıl boyunca verebileceği her şeyi verdi. peki bu son iki yıl? galatasaray taraftarı da, galatasaray'da icardi'ye yine milyonlarını ve sevgisini verdi, icardi ise saygısızlıklarla geçirdi. en önemlisi sakatlıktan döndükten sonra kendini aşırı saldı, tatiller, ekstra izinler, takım maç kazandığında tebrik etmemeler, soyunma odasına kaçmalar. ya bu takım şampiyonlar liginde maç kazandığında bile story bile atmayan adam, milano'dan falan story atıyor ama hala birileri çıkıp "icardi'ye bile saygısızlık yapıyor ahraz gsliler" falan yazıyor.

    insanlar önceliklerini bilmiyorlar, ben bu takımdaki bütün oyuncuları bu takımın oyuncusu diye seviyorum zaten, sadece iyi futbolcu, iyi insan falan diye sevmiyoruz. oyuncu yerini bilmeyi bırakıp takımına saygısızlık yapıyorsa ben de ona olan saygımı bir köşeye bırakır, o şekilde konuşurum.

    hele twitter kitlesi hocaya falan sövüyor, icardi oyuna geç giriyor, 11 başlamıyor diye hoca bilmiyor mu? osimhen'i cl için dinlendirip icardi'yi oynatmayı geçen maçta birisi ara pası attı icardi'ye, koşu yoluna bıraktı. ben kahkaha attım ekran başında, koşamayan adama ara pası bırakıyorlar diye.

    osimhen muhtemelen satılacak, icardi'nin miladı da doldu. hem kulübe olan aidiyet olarak, hem yaş, hem de profesyonellik olarak bu kulübe katabileceği bir şey kalmadı. eğer saygısını yitirmeseydi en azından güzel bir jest ile yollanmasını isterdim ama şu an sadece kavgasız, dövüşsüz ayrılalım yeter diyorum. ha yönetim yine de küçük bir jest yapmak isterse kimsenin sesi çıkmaz. şimdiden iki net forvet bulmamız lazım, umarım yönetim gelecek senenin forveti için erkenden arayışa başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın