resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1781
    kendisinin düşüncesini bilmeden yorum yapmanın ıskaya müsait olduğu "yıldız" futbolcumuzdur.

    şu an için repütasyonu en yüksek oyuncumuz olduğu gerçeğini önce bir yazalım. geçen sezonki kadro yapısı ve kapıdaki dünya kupası nedeniyle savruk halini de izah edebiliriz. o yüzden "gitmesinde sakınca yok" yorumunu yapan kişi, eğer sadece geçen sezon oynadığı topa bakarak bu yorumu yapıyorsa hatalıdır.

    şimdi kafası rahat, ayrıca sadece dünya kupası'nda oynadığı oyuna bakarak transfer yapmak zengin doğu avrupa takımlarının felsefesidir. 3 major ligden transfer teklifi aldığına / alacağına hiç inanmıyorum. başarılı turnuvanın arkasından kendi liginde takımına katkı sunarak performansını taçlandırmadıkça büyük klüpler bir oyuncuyu transfer etmez. ilave 1 başarılı sezonun sunduğu garantiyi fazladan ödenecek birkaç milyon euroya değişmezler.

    diyorum ya, eğer kişisel olarak galatasaray'ı kafasında bitirmemişse, rusya'ya falan gitmeyi lüzumsuz bulmuyorsa, önümüzdeki sezon mental anlamda elano'nun sezonu olacaktır. elano kalibresindeki bir adamın yükselişe geçmesi için en uygun zamandayken, üçe beşe bu adamı satmak çingenelikten başka birşey olmaz. satılsın diye mezatçılık yapmanın lüzumu yok.

    gelsin topunu oynasın, başarının bir parçası olsun, camiaya borcunu ödesin, bir sonraki sene alkışlarla gönderelim premier'e, la liga'ya, serie a'ya. hem de 13-15 milyon euro'ya. kafasında bitirmemişse tam oynayacağı sezon yahu, bu tip bir adamı şimdi hangi takımdan kaç paraya alabileceksiniz ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın