resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2605
    "ben galatasaray forması taşıyan her futbolcuya çok büyük saygı ve sevgiye sahibim. bazen derler ki, ‘’saygı duymak zorundasınız, ama sevmek zorunda değilsiniz.’’ hayır, ben hepsini de çok seviyorum. hiçbir futbolcuyu saha içinde ayırmam. buna giden keita da dâhildir. elano da dâhildir.hepsinin ayaklarına topu defalarca bırakmışımdır. serbest vuruşlarda topu onlara vermişimdir. bir oyuncu, hiçbir zaman takım arkadaşının yüzüne bakarak pas atmaz. bunu futbol oynana arkadaşlarımız da iyi bilecektir. aslında bu konuya hiç girmek istemedim. ama mantıklı düşününce böyledir" demiştir clear kamp günlüğünde...

    bu söyledikleri 2 gündür sözlükte dolanıyor zaten, ben niye bir daha buraya yazdım dersiniz? çünkü farkettim ki, sözlükte "yazar" çok var da "okur" ya da "dinler"* pek yok! dikkatlice dinlemeden ya da okumadan buraya yazan yazarların "senaryoları", yine aynı tip yazarlar tarafından tasdiklenmektedir. ama işin gerçeği şudur:

    arda turan, ne imla kurbanı, ne de vurgu kurbanı olmuştur... elano'yla ilgili mesaj da vermemiştir... ha elano gider mi onu bilmem ama arda'nın cümlesi böyle bir mesaj içermiyordu. çünkü "buna giden keita ve elano da dâhildir" diye bir cümle kurmamıştır. içinde "ve" geçtiğini nasıl bir kulakla dinlediniz bilmiyorum ama cümlenin orjinali aşağıdaki gibidir:

    buna giden keita da dâhildir, elano da dâhildir.(u: galatasaray.org'ta virgül yerine nokta konmuştur fakat ben orjinalini dinleyince virgülü uygun gördüm. nokta da olsa virgül de olsa elano'ya bişey olmuyor zaten!!!)

    arda imla kurbanı olmadı ama bazı yazarlar oldu galiba... cümledeki virgüle ve vurguya dikkat edin lütfen! hatta tekrar tekrar okuyun! kesmezse, programı bir daha izleyin... ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; arda en çok elano'ya pas atmama konusunda eleştiriliyordu. bu konuşmada onun adının geçmesi de oldukça doğaldır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın