resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1776
    diyelim ki gitti. gitse gitse 10 milyon avro civarına gider. bu rakamın üstünde bir rakama gidebilir ama aşağısına bırakılacağını sanmıyorum. evet elano 10 milyon avro fiyatla satıldı kabul edelim. adnan polat bugüne kadar futbolcu satışlarından 16.5 milyon avro kazanıldığını söylemişti. aynı adnan polat "bütçesini oluşturmadığımız hiç bir harcamayı yapmayacağız" da demişti. şimdiye kadar bu 16.5 milyonluk borçlanabilme kapasitesinin 7-8 milyonu kullanıldı. kaldı elimizde 8-9 milyon civarı bir miktar. elano dan gelecek 10 milyon avro ile beraber o 8-9 milyonluk kapasite tekrar 18-19 milyon seviyelerine çıkar. şimdi olay burada başlıyor.

    1. ihtimal arda turan ortasahanın ortasına kaydırılacak, eldeki dolgun bütçe ile bir sol açık ve cana'nın yanına ayağına hakim iki yönlü bir oyuncu alınacak.
    2. ihtimal elano satılacak yerine yine onun işini yapacak bir adam ve 2 yönlü ortasaha alınacak. elano'nun yerine gelecek eleman elanodan daha az yıllık ücret alacak bir isim olur büyük ihtimalle. yaşıda 23-25 arası birşey gibi geliyor.
    3. ihtimal arda turan yine ortasahanın ortasına kaydırılacak, eldeki bütçe ile sadece 2 yönlü ortasaha alınıp sol kanat kewell, serdar arasında değişmeli kullanılacak.

    ha bence satılsın mı ? satılmasın. yanına elde kalan 8-9 milyonla iyi bir partner alınsın. gerekirse borçlanılsın bir tane de forvet yedeği getirilsin. ah ulan ben yönetici olacaktım ki *
    bitti
App Store'dan indirin Google Play'den alın