resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 372
    öncelikle bu adamın cesaretinin kırılmaması kanaatindeyim. bu yaşta, topu aldığı zaman başını kaldırıp dikine gidebilen ender oyunculardan. bu da cesaretinden kaynaklanıyor. geçen sezon zayıflığından şikayet ediyorduk ama son hazırlık maçlarında görüyoruz ki, fizik olarak geliştirmiş kendini. sezon sonunu ayak, baldır çalışarak geçirmiş ve güçlenmiş.

    orta sahada aldığı topu olumlu kullanmayı, isabetli paslarla dikine gitmeyi, ceza sahası önünde ise kendine şut yaratmayı amaç edinmiş bir emre çolak görüyorum. bir kısm taraftar bunu bencillik olarak algılayabilir ama ben buna katılmıyorum. çünkü maçın gidişatına etki etmek istiyorsa bir oyuncu, bunları sürekli denemeli. belki ilk 3 4 hafta şutları gol olmayabilir ama eminim ilerleyen süreçte olumlu bir çok pozisyon yaratacak.

    sonuç olarak, taraftarın bu genç yeteneğe sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. sorumluluk aldığında arkasında durulmalı, isabetli isabetsiz tüm şutları alkışlanmalı daha çok motive edilmelidir ki cesaretini kaybetmesin. aksi takdirde sinmiş bir emre çolak ne kendine ne de galatasarayımıza yararlı olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın