• 473
    derdimi anlatmak istiyorum sözlük.

    evet şurası bir gerçek ki hiçbirimiz bu takımı başarılar için sevmiyoruz. burda bir sorun yok sanırım. ama merak ettiğim şey galatasarayı başarısız halde görürken ruh halimiz nasıl ? tabi ki hiçbir başarısızlık sevgimizden bir şey götürmez ama başarısızlığa karşı ya nolcak be kardeşim mi diyeceğiz ?

    fenere sürekli yenildikten sonra bir çoğumuz ya olm önemli olan şampiyonluk a.q diyor, peki öyleyse neden her gün sol frame'de onlarca fener hakkında başlık var ? neden fenerin siktiri boktan bir hazırlık maçı 3 sayfa yorum alıyor ? hadi fenerbahçeyi yenemiyoruz nolcak diyen kişiler ! bana bunun açıklamasını yapın. merak etmeyin hepimiz galatasaraylıyız. feneri yenmek adriana limayla yatmak gibi bir tat verir bize. sadece tek isteğim adam gibi sorunlar üzerine gidelim. vur kır parçala olarak değil , sadece yeri ve zamanında adam gibi eleştirmek.

    albert einstein vaktik zamanında şöyle demiş ; insanlar nasıl bu kadar başarılı olduğumu soruyorlar, oysa ben başarılı olmak için bir şey yapmıyorum sadece sorunlarımın üstüne gidiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın