21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 148
    sırf bu maç yüzünden frank rijkaard'a ve takıma sallayanları anlayamıyorum. tamam fenerle gazozuna maç bile yapsak önemli ama en azından bu maçta eksikliklerimizi ve artılarımızı görmüş olduk.maç esnasında dikkat ettim de geçen sene en çok feryat ettiğimiz problem olan defanstan top şişirme olayı kalmamış neredeyse. bu konuda en çok eleştirilen servet çetinbile artık 30 metre pas atıp oyunu kanatlara açıyor, gökhan zan da servet kadar iyi olamasa da bu konuda keza o da kötü değil.ayrıca naçizane oyuncu değerlendirmelerime gelecek olursak :

    ufuk ceylan: tecrübesizliği ve heyecanı her halinden belliydi. ama ufuk'a olan inancım tam, gereken şans verilirse kalenin 10 yılı garantiye alınır.

    ali turan : mevkisi kesinlikle sağ bek değil. stoper için iyi bir alternatif olur.

    sabri sarıoğlu : maicon'dan eksiği yok aslanımın. * şaka bir tarafa gayet beğendim.

    gökhan zan : geçen seneki gökhandan pek bir farkı yok gibi. sadece top şişirmemeye dikkat ediyor. bu da önemli bir artı tabi ki. defansta kewell oynayacağına gökhan zan kalsın , alternatif olsun değil mi ama ? *

    servet çetin : tek kelimeyle mükemmel. fiziği her zamanki gibi muhteşemdi , kademelerini de oldukça beğendim. ayrıca yazının başında belirttiğim gibi 30 metre nokta pas atıp oyunu kanatlara açıyor.

    serkan kurtuluş : pek bir numarasını göremedik açıkçası.

    hakan balta : ofansa daha fazla çıkmaya başlayıp içimizin yağlarını eritmiştir.

    mustafa sarp : aynı tas aynı hamam maalesef.

    musa çağıran : 2-3 sene içinde yeterli gelişmeyi gösterebilirse tam anlamıyla bir box to box oyuncu olabilir , çok büyük gelecek görüyorum bu çocukta . ayrıca ön libero olmasına rağmen ceza sahasının oralarda çok geziniyor , 2-3 defa pozisyona girdi dün geceki maçta -ki bu bir ön libero için gayet iyi bir rakam. ayrıca gayet soğukkanlı.

    barış özbek : geçen seneki boşa koşan barış gitmiş , yerine başka biri gelmiş sanki. takımın pas futbolunu oturtmaya başladığının göstergesiydi bu adam. 2-3 defa önü boş olduğu halde oyunu kanatlara açtı , pas yaptı.

    lorik cana : erken gördüğü sarı kart oyundan düşmesine sebep oldu. ayrıca bir pozisyonda adını hatırlamadığım bir oyuncunun ayağına bir tekmesi vardı ki benim bile ayağım sızladı , o derece. hırslı duruşuyla sahada olduğunda takımı ateşleyecek gibi görünüyor.

    ayhan akman : yaşı itibariyle çok da birşey beklenmemesi gereken oyuncu. çok da birşey veremedi zaten.

    emre çolak : büyük potansiyeli olduğuna inanıyorum ama dün gece kendisinden bekleneni veremedi.

    arda turan : hırslı , ultra teknik , şutları mükemmel ve de gayet hızlıydı. maça konsantre olduğunda neler yapabileceğini gördük. son pozisyondaki kafa vuruşu ise tamamen şanssızlıktı . iddia ediyorum arda o vuruşu 100 defa yapsın 99 defa gol olur. ama makus talihimiz işte , fenere karşı tıkanıyoruz.

    serdar özkan : son vuruşlarını ve pas kabiliyetini geliştirebilirse çok tehlikeli bir oyuncu olur. hızlı , driplingi iyi , top kontrolü iyi , ayrıca teknik. bir çok taraftarın aksine gelecek vaad ettiğini düşünüyorum.

    mehmet batdal : kaçırdığı pozisyon tamamen heyecan ve şanssızlıktı. bence biraz daha maça çıkıp tecrübe kazanırsa bu sezon a takımda kalabilir.

    1 yıl sonra gelen edit : demek ki neymiş, bir daha takımla ilgili olumlu bir yorum yapmamam gerekiyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın