resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 633
    takımımıza gelmesi galatasaray futbol tarihinin köklerine dönmesini ve bir avrupa takımı olmasını sağlamıştır. onunla kazanılan başarılar senelerce ama senelerce unutulmayacaktır. ama insan bazen diyor ki; "ya ne hagi'ymiş be abi, nasıl etkilemiş bizi. her gelen yabancı futbolcuyu hagi ile kıyaslıyoruz."

    evet, hagi'nin galatasarayda geçirdiği sezonlar ne yazık ki böyle bir problem yarattı bizde. galatasaray karşıtı basın bunu zaten her zaman kullanıyor. ama farkında olmadan biz de aynı şeyleri yapıyoruz. maradona, pele ile kıyaslanması gereken eski futbolcumuzu tutup her gelen yabancı futbolcumuz ile kıyaslıyoruz. hagi ülkedeki yabancı futbolcu kriterlerini en yukarı çekti. artık hiçbirşeyi beğenmiyoruz. mevki bile farketmiyor. lorik cana'yı bile hagi'yi aklımızdan çıkartamadan değerlendiriyoruz. sürekli aklımızda hagi var. onun golleri, asistleri.

    sonuçta ne oluyor? onun gibisi gelmiyor. ne kaptanımız arda turan, ne kewell, ne baros, ne cana, ne de elano. onlar hagi değiller. kendileri de biliyorlar. biz de bilelim artık. zihnimizin derinleriklerinden çıkartalım "yeni bir hagi" isteğini. olmuyor çünkü. olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın