• 2321
    bazı yazarlarının o begenmediğimiz antucu zihniyetine sahip olduğunu uzulerek gordugum topluluktur. belki bu entry mden dolayı ilk defa "of" alacağım ama olsun, hiç önemli değil. sunu belirtmekte abes gormuyorum ki; fenerbahcenin yaptıgı transferlere dunyada duydugum en sacma ve amelece laflardan biri olan "hayırsız olsun" demek bize yakışmaz arkadaslar. beşiktasın sozde "beşiktaşlılık duruşu" gibi maval okumayacağım, yakışmaz dememin sebebi galatasaraylılık durusu değildir. yakısmaz dememin sebebi boyle "kucuk hesaplara" gerek yok... biz ki turkiyenin en basarılı ve kaliteli klubu oldugumuzu biliyoruz, dolayısıyla onların bir transferininin basarısız olmasını bekleme gibi bir gereksinime, boyle umide sahip olmamalıyız diye dusunuyorum. "hayırlı olsun" demeyebilirsin, onu anlarım. ama bunu dememek "hayırsız olsun" zırvalıgını gerektirmez. hiçbir yorum yapmazsın biter gider.

    2 sene önce, beşiktaşın şampiyon olduğu sene, fener bir dunya puan kaybedip bizim şampiyon olamadığımızda anladım aslında basarının "kişinin kendisine endeksli" olduğunu. rakibin basarısızlıgını ummanın gereksiz oldugunu.. eğer sen iyiysen, bir şekilde hakettiğini alıyorsun. eğer sen iyiysen 83 puan toplayarak, son hafta mucizevi bir sekilde sampiyonlugu kazanıyorsun. ama eğer sen kötüysen, rakibin 70'in altında puan da toplasa sen de 70'in altında kalarak rezil bir sezon geçiriyorsun.

    vel hasıl-ı kelam; rakibin basarısızlıgından medet ummayalım millet. kendimize bakalım daima. ata'mızın dediği gibi; muhtaç oldugumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın