• 470
    en ayrıntılısından bir temizlik operasyonu.

    huzurumuz kaçıyor güzel insanlar. sözlüğe girince bir dedikodunun ardından sallanan yüzden fazla entry okumak rahatsız ediyor. bir transfer sonrası yönetime sallayanlar rahatsız ediyor. futbolla tek ilgisi halı saha olan adamların, işinin ehli insanlara ders vermeye çalışması rahatsız ediyor. niteliksiz entryler okumak, birini uyarma amaçlı mesaj attığında "sen işine bak" minvalinde cevaplar almak can sıkıyor.

    sözlükte herkesin rahatsız olduğu belirli başlı yazarlar var. bu adamlar öyle ahım şahım entryler giren, türkçe'ye dikkat eden adamlar da değiller. verdikleri rahatsızlık maksimum boyutta. temizlensin bu adamlar sözlükten. bir süre yazamasınlar.

    gereksiz başlıklar da temizlensin. ota boka kampanya yapmasın millet. entry silindiğinde "faşist moderasyon" demeden önce kendilerine baksın insanlar. siyaset yapılmasın bu ortamda. ortak değerlere laf edilmesin mesela.

    tamam, sözlük büyüme aşamasında; lakin bu sözlük adından çok daha fazla söz ettirdiğinde çöplük olmasın istiyorum ben. aklı başında yorumlar yapılsın şurada. madem amaç galatasaray, madem bunun için burdayız; herkes biraz daha dikkat etsin yazdığına. zor değil yahu, inanın zor değil. yapabilenler var.

    biraz daha gayret yazar arkadaşlarım, biraz daha çaba. vallahi çok şey istemiyorum. zaten yazının başıyla sonu da birbiriyle çok alakasız oldu.
    neyse, genel deyimle faşist moderasyona sesleniyorum. vurun hak edenin kellesünü!!1!1!!1!
App Store'dan indirin Google Play'den alın