• 6646
    aylarca osimhen transferinde söyledik. eğer ki 75 milyon verilip takım eksik bırakılacaksa bize o paralara çivi gibi adamlar alınmalıdır diye.
    kimse osimhen'e o para verilmez demedi bilakis biz bu paraları veremeyiz dedik.
    ancak kendileri şampiyonluk kutlamasında dahi osi istesin yarın transfer biter finansı hazır dediler.
    kendileri taraftarı galeyana getirdiler ve sonucunda ocak ayı itibariyle fiyasko transferlerle ilerlemektedirler. 150 milyona yakın para harcayıp takımı bu kadar eksik bırakarak çok paramız var ama nidaları atmak ne büyük bir camiaya ne de galatasaray başkanına yakışmaz.
    elli ker istifa da istesek, taraftarlar gitsinler diye kemerburgaz önünde kendini de yaksa genel kurul yine bunları seçecektir.
    20 oy getiren iş bilmez adamlar yönetimde kalacak ve taraftara poşetten yağmurluklar verip bilet skandalına imza atacaklardır.
    buraları daha önce bize tecrübe ettirmiş olan dursun özbek beyler yine şaşırtmayarak yoluna devam etmektedir.
    kuru bir özür bizlerin gözünü boyamaz. genel kurul ne derse desin bu takımın gerçek başkanı hiçbir zaman olamayacaklar ve yöneticileri de katiyen tarihe geçemeyeceklerdir.
    bu takım şampiyonlar ligi kupası dahi alsa faruk süren gibi anılmayacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın