• 2034
    galatasaray başlığı altında yazılan entry'ler;

    --- alıntı ---
    öyle bir takımdır ki bırakın küme düşürülmesini komple kapatılsa ülke futbolu çağ atlar. çünkü herkes hak ederek kazanır veya kaybeder. ligde ittirile ittirile şampiyon olup avrupa'da tokat manyağı olup anasının ligine geri dönmez. türk futbolunun ilerlemesi için kapatılması şart olan kulüp.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    uefa ve ueropol işin içine girirse eğer görecez sizin şerefli klubunuzü.. zaten büyük ihtimalle halk bankası gibi kapalı kapılar arkasından pazarlık konusu oluyordur. bakalım o şerefinizi temizlemek için kimler ne bedel ödeyecek.

    siz de bunlara rağmen kuduz köpek gibi sağa sola saldırıp durun ama bu gerçekler değişmeyecek.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    bu ateş üfleyerek sönmez beyler...
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    fetö sonrasında tutunacak dal olarak kara parayı çoğunlukla da bahis şirketlerini seçmiş gözüküyor. bu akıl almaz paraların maaşların bonservislerin ödeme yolu gözlüklü kadarıyla bu yapı. hakemleri sadece taraftarlık şiarı ile öyle galatasaray'ı destekliyor zanediyorduk lakin işin öyle olmadığı yavaş yavaş ortaya çıkacak gibi. bir yapı bir sarmal ortaya çıkıyor. bu tabii bizim gördüğümüz. herhalde puan silme ve alt ligden başlatma gelecek bu konuda.
    --- alıntı ---

    daha bunun gibi yüzlerce troll saldırıyor. ve tabii ki hepsinin mesaj kutusu kapalı. ben anlamadım bu nasıl iş. nerede bu galatasaraylı hukukçular? gerekirse yönetim galatasaray adı geçen tüm başlıkları geri açılmamak üzere sildirmeli. ekşi sözlük yönetiminden de ciddi bir tazminat talep etmeli. koskoca galatasaray'ı böyle 3-5 paralı köpek kirletemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın