• 48
    galatasaray sozlukte katıldıgım ilk organizasyondur. bu vesile ile duygularımı ve yasadıklarımı aktarmak isterim. boylesine bir platformda yazmak inanın yazar arkadaslarla yuzyuze tanışdıktan sonra çok daha fazla anlam kazanıyor. yolda giderken vay acandiossoylemisti ama bu kadar beklemiyordum ben. son derece samimi ve dostane bir ortamla karşılaştım. bildigim kadarıyla organizasyonu ustlenen haldunustunelinsactokası. gelmemis olsa da kendisine tesekkur ederim*. tanısmak bir dahaki zirveye insallah. diğer arkadaslara gelince:

    captano: yasayan galatasaray tarihi. mactan hemen once 90'lı yıllardan once derbi maclarındaki tribun kapma mucadelelerini anlattı. peygamber huseyinden girdi sebahattin şirin'den cıktı. ferikoy mezarliginda sabahlamaları bu sozlukte kac yazar yasadı diye ic gecirdim valla. nostalji yaptık en superinden.

    kekemespiker: super bir kaleci. mac boyunca guven verdi. boyle kalecilerle bir halı saha macı cok daha guzellesiyor.

    belgarath: kendisi belki hatırlamaz. bir gun pm'den fenerbahce maclarıyla ilgili yazısıyoruz. bana "bu kadıkoy ve fenerbahce maclarında biraz takığımdır kusura bakma" gibisinden bir seyler yazmıstı! iste sozlukte aradıgım adam bu dedim ya*. burdan yeri gelmisken acık acık itiraf ediyorum ve biliyorumki bu platformda cok kabul gormuyor ama olsun. ne kadar galatasaraylıysam, ne kadar tutkuluysam bir o kadar antifenerliyim! engelleyemediğim bir defom olarak kabul edin. o yuzden fener maclarına takık olan bir aslanla tanısmak farz olmustu benim için. sagolsun tanısmamızın sonrasında takımdaki diger arkadasların super katkısıyla hucum bir nevi hakan sukur ve arif erdem ritmi yakaladık*. bir kadıkoy deplasmanı macerasini mutlak yasamak istediklerimden!

    ailecek fanatik: belgarath'ın deyimi ile tam bir gattuso. gercekten oyle. o kadar kosmasa biz o golleri nasıl atardık mechul. cigerine saglık. ayrıca hem evlerimiz hem isyerlerimiz aynı semtte. boyle guzel tesadufler yasiyorsunuz iste.

    serbestadam: nickinin tam zıddı bir gorev adamı. asla serbest takılmıyor.

    harrycool: ailecek fanatik ile beraber bizim takımda en cok kosanlardan. bitmeyen bir ciger. ucak motoru falan var sandım mac sonunda. bu kadar kosabilsem ben haftada yedi gun bıkmadan mac yaparım. mac icinde ufak bir sitemleştik aramızda ama hakkı var ben haksızdım. yuzdeyuz gol yapacagı pozisyonda bencillik yaptım.

    iulian filipescu : bir adam nicki ile bu kadar mı orantılı mac yapar. gormeyenler icin soyleyeyim bizim filipescuyu hayal edin ufak fiziksel detaylar dısında tek bir fark yok.

    areyouplayer: belgarath mactan once en az iki defa uyarınca topu ayagina aldıgında basında uc kisi peydah olduk*. ama bos bırakmaya gelmeyecegi her halinden belli. ayrıca malatyaspor ablemli tozlukları da ayrı bir tutku herhalde*.

    hadomer: valla biraz daha az kilolu olsa pirlo diyesim geliyor. ama bir de fizik gucu var. anlatılmaz. bir ikili mucadelede yerde kaldım, kaburgam hala agrıyor, insallah cumartesiye gecer*

    javed: kumas kalite kokuyor. icinden her an bir overmars cıkacakmıs gibi hissettim ben.

    cracks: ben kendisinde peter crouch u gordum. ayrıca sag kulvarda bir yardırıp gol attı ki bu gobekle o kadar kosup engellemeye calıstım ama nafile!

    since prospero: iyi kaleci ama macta gerginlige sebebiyet verdigi hareketin hic olmamasını dilerdim. bir macta agır kufur ve hakaret olmadıkca gerginligi cok yersiz buldugumu soylemeliyim. ama kaleciligine tek laf yok. ayrıca frank rijkaard konusunda bu sozlukte benzer dusuncelere sahip oldugum az sayıda yazardan biri. tabiki onun kadar frank abi modunda değilim ama bence de rijkaard'la basarı cok zor.

    imdizdar: valla bana premier league defans oyuncularını hatırlattı. tipi tarzı degisik. ikili mucadelelerde oldukca zorladı beni. cogunu da kazandı hatta.

    tcoskun: kendisini en kısa zamanda yesil zeminde gormeyi umuyorum.

    vay acandios: captano abimiz bir entry yazmıstı futbol teknigi hakkında. aklım hala o entryde. bakalım ne zaman nasip olacak gormek. en kısa zamanda iyilesip halısahalara donmesini bekliyorum.

    vezir spor tesisleri: her hafta etiler mayadrom halısahasında mac yapan birisi olarak sozlukteki maclarında tac cizgilerinin gecerli oldugu bir sahada yapmak inanılmaz keyifli. oyun kalitesini kafadan double artırıyor. e beylikduzunden gelmek biraz koyuyor ama bu ortama inanın deger.

    katılan herkese cok tesekkur ederim tekrar. tanısıp da unuttugum arkadasım varsa kusura bakmasın.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın