• 45
    3 aydır süren iş yoğunluğunu/bezginliğini/ bıkkınlığını belirli bir süre de olsa unutturan maç olmuştur benim için.

    yola çıktım metrobüse bindim. 3 aydır hayatta bir şeylerin ters gittiği konunu düşünürken maça gelirken hiç değilse birinin sebebini bulmuştum. metrobüse bindikten sonra bir anda her şey daha tanıdık gelmeye başladı ve farkettim ki ters giden şeylerden biri de bu metrobüstü. lanet olası şey altunizade yerine edirnekapı tarafına gidiyordu. şoförle gerginlik yaratıp ters yöne gidiyorsun diyecektim, vazgeçtim. büyüklük bende kaldı. indim ters yönden gelen bindim. büyükşehir çalışıyormuş, pehh.

    maçın başlama vaktinde anca sahaya girdim. takımlar yerleşmiş hatta tcoşkun yerime perfonmans gösteriyordu. vay acondios u kenarda görünce rahatladım. sakat adam öyle demeyin, gerçek anlamda yani * geçmiş olsun.

    yeni gördüğüm kişiler vardı maçta;

    harrycool : dedikleri kadar varmış, sürekli koşuyor, top istiyor, kendini unutturuyor. umarım daha çok oynarız birlikte.

    elland road : topu seviyor, paslaşmayı da seviyor. areyouplayer la aynı takımda oynamamalı *. takım ileriye taşıdı sürekli *.

    iulian filipescu : defanstan çıkmayarak hem boş kalmasını engelledi, hem de yerinde müdahalelerle benim yorulmamı engelledi. sağolsun varolsun.

    serbestadam : iulian filipescu den farkı kornerden gol atması oldu. ayyağına sağlık.

    imdizdar : rakip takım defansındaydı. yerini pek kaybetmeden oynadı ama ne zaman gelip gol attı hatırlamıyorum *.

    since prospero: iyi kaleci ve bunun farkında. umarım bizimle oynadıkça daha çok keyif almaya bakar.

    ailecek fanatik, belgarath, areyouplayer, cracks * *, hadomer *, javed
    ve tabi ki captano ya teşekkürler, ayağınıza sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın