• 42
    futbol hatayı kabul eden bir oyun değildir. bir kere yaparsın , iki kere yaparsın , üçüncüde hoca seni oyundan çıkartır. 4 numaralı oyuncuya isyan etmekte fazlasıyla haklıyım. yine olsa yaparım. 13 golün 8 ini bizzat kendi bireysel hatasından yedik. sahada yedi oyuncu var , sen pas atma yerine üç kişinin arasına çalım atmaya giriyorsan bu normal bir hareket değildir. zaten bunu yapsan profosyonel futbol oynarsın.

    captano gerçekten iyi bir insan iyi bir galatasaraylı. zannedersem bana maçtan sonra ricasını kırdığım için kırgın. bende şu an hakkımda yazdığı yoruma kırıldım. kendisi oyundan zevk almadığını söylemiş. yazısı üzerinden biraz empati kuracak olursam zevk alması için gerçekten futbol oynamaya meğilli insanların halısaha maçlarına gelmesi gerekiyor. kendine güvenmeyen insan maça çıkmamalıdır. kenarda oynamay meğilli insanlara yerini bırakmalıdır!

    4 numara dışında ciddi olarak tepki gösterdiğim bir insan yoktu. hadomer sima olarak seni tanımıyorum. bu konudan dolayı yanlış bir hataya düşmek istemem. ancak capano'nun yazısından galeyana gelerek yazdığını düşünüyorum. yazdığın yazıyı adaplı bulduğumu söyleyemem ama senin yazına adap kuralları çerçevesinde cevap vereceğim.

    bu sözlükte bir senedir frank rijkaard'ı eleştirdim. sözlük yazarları tarafından edilmeyen hakaret kalmadı. yukarıda yazdığım yazıyı tekrarlamak isterim ; futbol hata kabul eden bir oyun değildir! frank rijkaard barcelona'da başarılı oldu. çünkü aynı galatasaray gibi orada da yapmış olduğu sınırsız hataları , dünya çapındaki futbolcuların bireysel yetenekleri kapatıyordu. galatasaray'da bireysel yetenekleri fazla oyuncu olmayınca sonuç başarısız. frank rijkaard hatasını kabul etmek yerine , her maçtan sonra basına bir bahane uydurunca eleştirmek bence kaçınılmaz oldu. bu gece bir arkadaşımız beni üzdü. keşke maçı videoya alıp seyretme şansımız olsaydı. ilk olarak topu ve oyunu bırakıp terbiyesizlik ettiğimi yazmışsın. eğer oyunu bıraksaydım maç 13 değil 33 olurdu. oyunu maç boyunca iki kere bıraktım. bu sahayı terkettiğim anlamına gelmemelidir sahayı terkeyseydim terbiyesizlik olurdu. yazıyı yazarken düzgün anlatalım yazmak için yazmayalım. ben 4 numaralı oyuncumuzun kendisine rica ettim. illerde topu ezdiğini 2 3 kişinin arasına yok yere girdiğini dönen topların gol olduğunu söyledim. kendisi bunu algılamadı. bende özellikle kendi kaybettiği iki topu bıraktım.

    futbol hızlı oynanır. halısaha maçlarında ofsayt kuralı uygulanmaz. eğer ilerideki oyuncu boşsa mutlaka değerlendirilmelidir. ben geçen maç bahsettiğin hareketi çok yaptım. hatta areyouplayer ile haldunustunelinsactokası olayı dogrulayacaktır attığımız 10 golün 6 7 sini attırdım. ancak bu maç önümde iki tane topu çıkartan oyuncu vardı. topu ileri oynamadım. maçın sonuna doğru kaybettiği toplar gol olmaya devam edince bahsettiğim arkadaşa topu özellikle vurdum. ileriye oynamadım.

    ayrıcahadomerkeşke beni hatalı bulduğunu buradan atıp tutmak yerine maçta söyleseydin bence kendine daha fazla yakışırdı. maçı bu kadar iyi analiz etmişsin maçta düşündüklerimi suratıma söyleseydin de bende utansaydım!!!!

    sonuç olarak ben vicdanen çok rahatım. çünki biliyorum iyi oynadım.

    maç hakkında yorum yapayım biraz ortam yumuşasın.

    maçın kahramanı bizim takındaki 20 numaralı yelekli arkadaş olduğunu düşünüyorum. aynı şekilde karşı takımda hucum oynayanharrycool'un da iyi oynadığını , hatta gerekli gereksiz itiraz ederek beni demoralize ettiğini de söyleyebilirim.

    areyouplayer tam bir alemci olmuş. * ayakta duracak hali yoku. * oyunun bence en büyük hayal kırıklığı olmuştur. maçtan önce iulian filipescu'ya bu maçın üçümüzün maçı olabileceğinden bahsetmiştim. maalesef yanılmışım.

    belgarath'ın son vuruşları çok başarılı. özellikle karşı karşıya pozisyonda gol kaçıracağını düşünmüyorum. yediğim son gol hala hafızamda , topun nereden geçtiğini anlayabilmiş değilim.

    4 numaralı oyuncumuz yerine haldunustunelinsactokası olsa ya da en azından ayağı kuvvetli bir hucum oyuncumuz olsaydı , maçı rahat şekilde kazanabilirdik. yenilmemize rağmen rakipden daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.

    organizasyon hakkında emeği geçen herkese teşekkür ederim. 13 gol yememe rağmen çok iyi ter attım ve antreman yaptım. 4 numaralı arkadaş dışında kimseyi kırdığımı düşünmüyordum. ancak hadomer başta olmak üzere kırılan varsa beni affetsin. rakip takımda oynayan elano'dan da özür dilerim. top elime gelmemesine rağmen el var falan dedi. ters birşey söylemedim sadee sitem ettim bana kızmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın