• 16
    sayın başkanım;

    bu ülke acayiplikler ülkesidir, bu millet bir acayip millettir. bir bakarsın, küçücük beylik olan topluluk dünyanın başkenti istanbul'u fetheder, dünyaya hükmeder; bir bakarsın zevk, sefa uğruna o imparatorluk yer ile yeksan olur. tam türkler yok oldu dersin, mavi gözlü bir selanikli çıkar, umudu kalmamış milleti bir araya toplar. yeniden bir devlet inşa eder. dedim ya, bu ülke acayiplikler ülkesidir. beklemediğin her şey gerçekleşir burda.

    fikir sahibi olmadan sağda solda atıp tutan çoktur bu memlekette. bir tek kitap okumadan, deniz gezmiş ve che isimlerini bilenler solcu zanneder kendini. taraf olmaya mecbursundur bu memlekette, senin olduğun tarafa karşı olanlara sövmeye de mecbursundur. yoksa ciddiye almaz kimse seni. karşı tarafa saygı göstermen komikliktir bu sınırlar içerisinde, politik davranıştır. laiksen, dincilere sövmek zorundasındır. dinciysen, aydınları yakman farzdır. türksen, kürtlerin hepsi ölmelidir sana göre. solcuysan, sağcılar bir halttan anlamıyordur senin için.
    dedim ya, bu ülke acayiplikler ülkesidir. beklemediğin her şey olur bu ülkede.

    sayın başkanım,
    senin, zamanında galatasaray'a kazandırdıklarını bilmeyenler ve şu an kazandırmaya çalıştıklarını anlamayanlar var. cehalet sinsi hastalıktır. hasta olduğunu kabul etmeyen adam hiçbir tedaviye cevap vermez. kendi cerahatını oraya buraya sıçratmaya başlar bir süre sonra, önüne geçemezsin. salgın hastalık gibi yayılır bu cehalet hastalığı.

    günlük başarılar isteyen adamlar eleştiriyor seni. ekonomi ve finans kelimelerini ana haberlerden sonra yayınlanan dolar şu kadar arttı, euro şu kadar değer kaybetti haberlerinde duyan adamlar, senin yapmaya çalıştıklarını zerre anlamıyor. sonra gelip, içindeki irini sana kusmaya çalışıyor.

    1 hafta önce keita'nın satıldığını açıkladın, sana sövmeyen kişi sayısı azınlıkta kaldı. ne adamlığın kaldı, ne de futboldan anlayıp anlamadığın. bazı aklı evveller, adnangiller diyerek küçümsediler seni akıllarınca. sana bunu söyleyenler bilmiyorlar ki, o çok övündüğümüz uefa'yı kazanan kadronun mimarının sen olduğunu. onlar, 90lı yılların sonunda marka olan galatasaray adına katkı yapanlardan bihaberler. transfer taraftarı olmak büyük hastalık başkanım. allah hepsine acil şifa versin.

    lorik cana transferini açıkladın, yine büyük başkan oldun. sana demediğini bırakmayanlar sözde özür dilediler senden. adnan sezgin'e demediğini bırakmayanlar özür kampanyası başlattılar. yarın elano'yu satarsın, yine adnangillerden biri olursun, hiç şüphen olmasın. türk telekom arena'da ilk maçtan sonra elini ayağını öpmeye gelir millet, yine büyük başkan olursun.

    saygıdeğer başkanım,
    yolun yokuş, zahmetli. senden bir günde devrim yapmanı bekleyenler var. doğan çocuğun ilk günden yürümesini bekleyen, çocuk yürümeyince döven tipler bunlar. sen bildiğin yoldan şaşma.

    sabrın en sonsuzu seninle olsun.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın