resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2517
    eğer ki bir gün satılırsa, yeri nasıl doldurulacak sorusu taraftarın aklını çok kurcalamaktadır. gidişinin oluşturacağı "yetenek" boşluğunun yanı sıra; bir de kontenjan sorunu vardır. zira hücum hattınızdaki en iyi yerli oyuncuyu kaybettiniz demektir onun gidişiyle. defansını genelde yerlilere emanet eden galatasaray'ın, mecburen hücum hattını yabancılarla donattığını biliyoruz. zira yerliler ya olduğundan daha pahalı; ya da yetersiz. satışından gelecek parayla gidip pat diye yerini doldurabilecek bir sol açık almamız imkansız.

    tüm bu doneleri toplayınca, kafamda arda turan'ın olası gidişiyle ilgili hazırladığım plan şudur. ondan gelecek parayı acilen;

    (bkz: hamit altıntop)
    (bkz: gökhan inler)
    (bkz: nuri şahin)

    üçlüsünden birine yatırmak. bu oyuncuların hepsi zaman zaman gündeme gelen, fakat biraz "türkiye'ye gelmezler", daha çok da "para" sorunu nedeniyle olmayan futbolcular. gerçekten parayı bastırdığında gelmeyeceklerine inanmıyorum. illa ki biri gelecektir. bu da galatasaray'ı ciddi anlamda rahatlatacaktır. zira hem kalite ve yetenek olarak üst düzey; hem de yerli bir oyuncuyla arda'nın boşluğunu doldurmuş olacak. arda'nın mevkiisine ise yine genç, potansiyelli ancak aşırı masraf olmayacak bir futbolcu bakılabilir böylece, kontenjan problemi olmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın