• 64
    hakkında konuşulurken "üzerinde arma var o yeter" tanımlarının biraz havada kaldığı formadır. arma evet çok önemli ama madem arma olması sizin için yeterli gidin kardeşim herşeyinizi store'dan alın. almayın adidas superstar serisinden, store'dan ayakkabı alın. levi's'tan pantolon almayın store'da var. kravat, çorap, t-shirt, polo herşey var. madem arma herşey demek herşeyinizi ordan alın. ama derseniz ki dizayn, renk falan; o zaman beğenmeyen arkadaşlara da "arma olması yeterli" argümanıyla gelmeyin.

    şahsen ben beğenmedim, benim için galatasaray forması sarı-kırmızı ve beyaz'ın kombinasyonlarından oluşur. isterseniz eski kafalı diyin, isterseniz ibne rengi ondan beğenmiyorsun diyin. nasıl ki real madrid denilince düz beyaz, liverpool denilince kırmızı, juve denilince çubuklu siyah-beyaz akla geliyorsa galatasaray deyince de sarı-kırmızı parçalı gelsin. ama sen her sene farklı forma çıkartıp, oynadığın maçların yarısında onları giyersen kimsenin aklında senin forman kalmaz.

    ha beğenen de alsın kardeşim, banane ben mi vericem parasını...

    edit : bi daha baktım, hadi rengi konusunda ne düşündüğüm zaten belli. arkadaş bu forma resmen dizayn fakiri. merter'de yaptırsan bu kadar olur zaten. yaka desen eğreti, reklamdaki fontlar rezil, forma rengi font rengi uyumu sıfır. kollarda 3 tane adidas çizgisi, bide aşağıya doğru inen 2 çizgi. mor formada bile reklamların rengi ile bi utum vardı. yemin ediyorum adidas tasarımcıları şunun için 1 saat uğraşmamışlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın