• 31
    halı saha turnuvası dahil sürekli bir adam eksikliği söz konusu olurken bu maçta renktaş bolluğu oldu, iyi de oldu. güzel, eğlenceli bir etkinlikle önce ter attık, maçtan sonra keyifli bir rejenerasyon muhabbetinin ardından evli evine köylü köyüne...

    bir kişi eksik oynadık maç boyunca. toka adamım... tam ümit karan... maça fırtına gibi başladı bizi 3 farklı üstünlüğe taşıdı. adrian ilie'ye nazire yapar gibi kalecinin üstünden aşırttı, jeneriklik bir vole golü attı daha sonra kaçırdıkları ile saç baş yoldurdu ama olsun takımı için savaştı mücadele etti galibiyette önemli bir faktördü.

    rakip captano'nun sazı eline alması ile toparlandı. bildiğin popescu. defanstan oyunu yönlendirdi, kalemizi abluka altına aldılar ancak kalecimiz formdaydı, kolay kolay geçit vermedi. füze gibi şutları bacaklarımı haşladı, bize zor anlar yaşattı.

    defans bloğumuz zaman zaman abluka altında kalan kalemizi disiplini bozmadan canla başla savundular. kj yüreğiyle oynadı her takıma lazım, görev adamı. hagi 5 dakika süren dalak şişmesi problemini çabuk atlattı. sabri gibi ileri geri çalıştı. sağ kanat ona emanetti, müthiş mücadele etti. son saniyede captano'dan öyle bir çalım yedi ki iyi ki kameralar çekimde değildi, karizma sıfırlanırdı:)

    yanılmıyorsam 5 gol attım. şutlarım iyiydi biraz da şanslıydım öldürücü noktalara gitti. maçın adamı seçen herkese sevgiler, saygılar. en güzel gol kanımca hagi ile girdiğimiz verkaç sonucu attığım goldü sanırım. takım oyunu sonucu gelen golü daha bir beğenirim.

    son olarak belgarath'a sataşmadan edemeyeceğim:
    "benim 10 numara giydiğim takımda ancak 8 numara giyebilirsin koçum nokta"
App Store'dan indirin Google Play'den alın