resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 847
    15 saat süren yolculuğumun ardından acaba transfer haberi var mı diye bakınırken istifa ettiğini öğrendiğim, bana sabahın köründe leonard cohen dinletip sigara üstüne sigara yaktıran adam. bu kadar sevilen bir yönetici ben hayatımda görmedim. anaokulundaki veletlere kağıt kalem verip tahtaya haldun üstünel yazsanız kendisini çizerler. tüm türk kulüplerinin gıptayla baktığı, idol alınan bir adam bir gece ansızın bıraktı gitti ha! yerim ben böyle işi!

    haldun üstünel bile olsan iki yıllık ömrün varmış be usta! kupa falan istemiyorum, galatasaray.org'u dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci futbol kulübü resmi sitesi haline getiren bu adamın bizi heyecanlandırmasını istiyorum. transfer manyaklığımdan değil saha içi ve saha dışında inandığım adamları seyretmek istememden. galatasaray için çok fazla insiyatif alıp başarılı işler yapan adnan polat'ın bundan sonraki tavrı çok önemli. biz istedik diye! devre arası kewell'ı tutup nonda'yı gönderebilecek bir yönetimsen şimdi sadece biz değil futbolu seven herkes istiyor, haldun üstünel!

    işin aslını astarını bilmiyorum, sadece haldun üstünel istifa etti sözünün aklıma çaktırdığı şimşekleri yazıyorum; türk futbolunun ve galatasaray'ın mihenk taşı olmaya aday bir adam ellerimizden kayıp gitmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın