resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Al-Shabab
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9980
    ibret alınması gereken teknik adam. kendisi üç kupa kazanıp tarihe adını yazdırmıştı bakın üç kupalı hoca diyoruz. ama sonra evlatçılık ve takımın papazlarına söz geçirememe zayıflığı yüzünden bileti ilk kesilen kişi oldu. şimdi aynısını okan buruk’ta görüyoruz.

    muslera: beyefendi taraftar tepkisinden çekindiği ve canı istemediği için oynamadı, okan buruk da durumu kabullendi.

    mertens: adamın yürüyecek hâli yok ama her maç 11’de. 38 yaşındaki adamdan 22 yaşındaki oyuncu performansı bekliyor hâlâ.

    kerem demirbay: açın bakın bu sene puan kaybettiğimiz maçların %90’ında bu arkadaş oynamış. kimine 11 kimine sonradan girmiş. sonradan girdiği maçlarda genellikle o girdikten sonra gol yiyip puan kaybetmişiz. şimdi oynanan maçta da messi gibi çalım atacakken topu kaptırdı ve golü yedik. (bkz: 20 şubat 2025 galatasaray az alkmaar maçı)

    günay: muslera’dan çok daha iyi kaleci. ama kendi formasını garanti almak için potansiyeli olan kalecileri kiraya gönderten muslera’ya her maç maruz kalıyoruz. günay şimdi oynanan maçta çok sayıda ney kurtarış yaptı. (bkz: 20 şubat 2025 galatasaray az alkmaar maçı)

    cuesta: hocam allah aşkına hadi izlemedin daha önce de ismi ilk geçtiğinde demedin mi ben bunu istemem diye. yönetime karşı çıkıp tepkileri üstüne çekmemek için bir şey dememiştir.

    yusuf demir: maçların son 2-3 dakikasında forma giyebilen futbolcu. biraz şans verilse yeni bir yunus akgün hazır aslında.

    daha çok yazabiliriz böyle. valla gören gözler için hakikat gün gibi ortadadır. okan buruk, hamza hamzaoğlu’nun kaderini yaşamak istemiyorsa patron benim diyecek. yoksa maalesef üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın

Güvenlik hatası! (Ref)