resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1997
    galatasaray futbol takımı 2009-2010 sezonu kadrosunda bulunan futbolcuların antrenörlüğü döneminde kişisel performans açısından düşürebileceği en kötü noktalara düşürmüş ardından da bütün takımın dağıtılabileceği konusunda yönetime görüş bildirmiş antrenörümüzdür.

    baba bizi real madrid sanıyor heralde her sene yap boz yap boz.sonsuz ve bitip tükenmeyen bir mali gücümüz varya futbolcuyu kazanıp iyi oynadığı günlerde ki performansına ulaştırmaya çalışacağına satın gitsin. satın dediği adamların bir zamanlar ne top oynadığını bilmesek içimiz gam yemeyecek.
    bir çok kurbanı olan hz. rijkaard'ın son kurbanı cesur yürek servet. *

    hayırlı olsun.

    (bkz: #414530)

    (bkz: #414545)

    bütün rijkaard sempatizanlarına kapak olması gereken entrylerdir. sizin gözünüzü özentilik bürümüş gerçekleri göremiyorsunuzda biz görüyoruz arkadaş. çünkü bizim için galatasaray herşeyin önündedir. konu galatasaraysa ne rijkaard tanırız ne kewell.

    okuyunda takımınız ne hallere neden düşüyor sokun o beyinlerinize.

    hepsi boşa konuşuyor değil mi bu çocukların?

    servet öyle uğur öyle emre öyle daha konuşamayan ama aynı düşündüklerinden emin olduklarım öyle...

    unutmayın bir futbolcu inandığı adam için yüreğini ortaya koyar. kimsenin lüle lüle saçları için tekmeye kafa uzatılmaz.

    yabancı hayranı özentilere selam olsun.

    edit: hee unutmadan allahım bizi kümede düşürse hz. rijkaard'ı başımızdan eksik etme yarabbim. gerekirse bütün takımı feda ederiz yeter ki ona birşey olmasın. hiçbirşeyin suçlusu sorumlusu o değil zaten allahım.

    amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın