resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1615
    galatasaray taraftarına kaliteli futbolcu batar. batmaktadır. bunu anlayalım önce. elimizde bulunan kaliteli futbolcuları sergen yalçın'ın, hürriyet gazetesinin laflarına itimat edip harcarız.'jo'ya p.zevenk deriz, elano'ya ruhsuz, kewell'a sahtekar, keita'ya çirkef, baros elle alıyor.

    e ulan kim kaldı bu takımda oynatılacak. sizin sahip olduğunuz zihniyetten, temsil ettiklerinizden tiksiniyorum. futbolu sadece gol ve asist olarak gören, hayatı pes tadında yaşayan zerzavatlar üçe beşe bakmadan satılsın diyorlar.

    düşünmüyorsunuz siz. buna ben iyice kanaat getirdim. galatasaray'ın çıkarlarını düşünmüyorsunuz. 11 tane yerli oyuncu olsun, cevat güler oleeey. sizin istediğiniz bu. bütün yabancıları gönderelim barış özbek, mustafa sarp, ayhan akman, mehmet batdal ve serdar özkan ile oynayalım. ne de olsa yerli futbolcular. ne de olsa galatasaray ruhu.

    neyse şimdi açın hürriyet ve haber türk'ü. okuduklarınızı buraya aktarın. gelin sallayın elano'a, keita'ya.

    ulan başka takımın taraftarı olsa dünya kupasına oyuncu gönderdik diye gurur duyar. abartır da abartır. biz ne yapıyoruz? yerin dibine sokuyoruz. tüm içtenliğimle bu zihniyetin defolup gitmesini istiyorum ülkemden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın