• 5
    football manager serilerinin yeni surumlerinde2009, 2010 yardımcı antrenorun ustune yıkılan mac sonrası etkinligi. evet etkinlik. oyle diyesim geldi.

    fm'de oyuna yeni baslanınca bir sure gidilir toplantılara ancak surekli aynı sorulardan gına gelmesi cok olası oldugu icin "send assistant" secenegi ile yardımcı antrenor yollanır toplantılara.

    yardımcı genelde bizimle uc asagı bes yukarı aynı konussa da tırt bir mac oncesi bir bakmıssınız oyuncuların alayı mutsuz. ne oldu diyene kadar ya asırı rehavetten ya da rehavete kapılmasınlar diye asırı motivasyondan oyuncuların morali bozulur. bunun uzerinde birkac maclıgına toplantılar yeniden ele alınır, yardımcının izleri silinir, sonra hop diye yeniden yardımcıya teslim edilir.

    genelde sampiyonlar liginde ust turlarda ve ligde derbilerde insan kendi katılır o toplantıya, diger turlu yardımcımız sorumludur. hatta kaybedilen ve camiadan ters tepki alınan maclardan sonra takım ve taraftar bir acıklamaya tepki gosterir diye gunah kecisi olarak yardımcı medyanın onune atılır. mac sonu toplantının metinleri kontrol edilir ve yardımcının aslanlar gibi cevap mı verdigi yoksa pısırık karaktersiz bir adam mı oldugu ortaya cıkar.

    o "send assistant" tusu benim nice yardımcımın ipini cekti, nicelerinin "release on free" secenegini sectirtti...

    basın toplantısı fm serilerinde yardımcı antrenorlerin kaderleriyle en buyuk imtihanlarıdır kısacası..
App Store'dan indirin Google Play'den alın