• 2
    ilk yarıyı 35-38 geride kapattık.

    bizim stajyer yakup sekizkök'ün neden defolması gerektiğini bir kez daha gösteren maç. lige 3'te sıfırla başlayan, bu 3 maçta rakiplerinden ortalama 10 sayı fark yiyen takıma karşı bir varlık sergileyemiyoruz.

    stajyer yakup sekizkök'ün takımı ilk yarı 39'da 12 ile hücum ediyor, 7-8 sayı farkla öne geçmişten geriye düşüyor ama eleman gidip tek molasını ilk yarının bitimine 20 saniye kala alıyor. herhalde mola alınca cebinden para eksilecek sanıyor.

    ters eşleşmelere top indiremeyen, indirdiklerinde de ters eşleşmeyi kullanacak yeterli zeka ve yetenek seviyesine sahip oyuncularımız olmadığı için sayı bulamayan bir takımız. 10 tane hücum ribaundu almışız ama bu ribauntlardan 2 sayımız olmuş.

    ribaund çeksin diye takıma doldurduğu vasat isimler çemberi bile savunamıyor. ilk yarı rakipten 5 tane blok yedik, bizimkiler ise 1 blok yapabildi. boyalı alanda ilk yarıdan 24 sayı yedik. rakip ligde oynadığı diğer 3 maçın toplamında 7 bloğu vardı, bizim maçın sadece ilk yarısında 5 blok yaptı. çünkü oyuncularımız salak saçma şut tercihleri yapıyor, stajyerimiz ise dizi/film izler gibi izliyor, cebine milyonları koyuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın