resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 945
    yapabildiği tek işin topu alıp sağdan sabri gibi yardırması olduğunu öğrendik. eminim bunu diyenler dünya kupası açılış maçını izlememişler. ya da nereleriyle izlemişler bilemiyorum. biraz futboldan anlasanız, sahadaki 22 futbolcu arasında ne kadar farklı göründüğününün farkına varabilirdiniz. hatta eminim futboldan pek anlamayan bir adama bile bu maçı izletsek ''şu küçük adam ne kadar güzel oynuyo lan!!'' derdi. hemen seçiliyor o kadar futbolcunun içinde. ayrıca en fazla iki adam geçebiliyormuş.böyle de birşey varmış. el insaf be arkadaş. topu aldığı zaman geçebildiği adam sayısını sayamayacağın bir adamdan bahsediyoruz.* * üstüne kaleyi gördüğü anda şut çekebilme özelliği de var. dikine gidebiliyor. hemen kaleyi görüp vurabiliyor.öyle sanıldığı gibi kenardan boş boş koşmuyor. en önemlisi onun ayağına top geldiği anda ister istemez heyecanlanıyorsun.farklı bir adam işte ama bu özelliklere biz alışık değiliz tabi. istemiyoruz böyle futbolcu. tek özelliği hızı aslında başka bişeyi yok !!!!11!

    ha bi de şutlarının gol olmayışı bildiğin şanssızlıktır arkadaş. bunun başka bi açıklaması yok. olmuyor lan, neler denedi. hiçbirinde de ''böyle kötü vurulur mu lan!..'' dedirtmedi. sadece şanssız. evet.

    ''bal yapmayan arı'' yakıştırması sonrası bu adamla yeni sözleşme imzalanmasın diyorum.birka. kişinin bir kaç sene sonra bir yerlerine girecektir o ''bal yapmayan arı..'' o bir kaç adamın ahlarını vahlarını duymak istiyorum.

    evet gitsin de ribery diyin, kewell diyin, gio diyin, ''ah bizim yönetim'' diyin yine .. bugün 6 milyon euroyu çok görenler yarın o ''6''nın ''26'' oluşunu ağzında salyasıyla televizyonlarda izlesin.yine büyük balık kaçırdık densin. tabi artık çoook geç olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın