resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12216
    dünyanın öbür ucuna, ailelerinin yanına gitmek için kendisiyle 1 gün geç gelen fernando muslera ve lucas torreirayla birlikte off günde ek idman yapan süper starımız.

    gerçi linç kültürüne göre şöyle yazmak daha doğru sanırım; millet fosur fosur uyurken, istanbulda aylak aylak gezerken, bu üçlü eşek gibi çalıştı.(!) diğerlerine yazıklar olsun(!)

    böyle yazınca ne kadar saçma duruyor değil mi? ama işte maalesef bizde var olduğunu sandığımız kültür eleştiri değil, linç. özellikle oyuncular ve hoca üzerinde.
    aslında adamlar maçtan hemen sonra sabahı bile beklemeden uçuyor ki 10 saat bile kaybetmesinler, zaten bütün takım olduğu gibi kendileri de izne çıktılar.

    hani çoğumuz yapıyoruz ya, cuma iş çıkışı direkt havalimanına gidiyoruz, ya da direkt eve bile uğramadan arabamıza sabahtan koyduğumuz bavulla yola çıkıyoruz ya, düşünün ki sizin müdürünüz, patronunuz, müşteriniz bu yüzden sizi linçliyor.

    neyse daha fazla uzatmayacağım. kendisi en süper sevdiğim oyuncu olmasa da, zamanında kerem’e yapılanların yeni öznesi kendisi oldu. bu sebeple ileride “keşke” dememek için elimden geldiğince kendisini her yerde savunmaya çalışacağım. maalesef ki ihtiyacı var
App Store'dan indirin Google Play'den alın