resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12205
    bu adamın alameti farikası zaten defans oyuncularını çok kolay şekilde kandırıp önlerine geçip bitirici vuruşu yapabilmesi.

    açın tekrar izleyin 6 ekim 2024 galatasaray alanyaspor maçını ilk yarıda minimum 3-4 kez savunma oyuncusunun önüne geçiyor henüz top gelmeden önce. orta açan oyuncularımız maalesef orta açmadan önce atacakları kişiye karar verdikleri için cezahası içindeki pozisyon değişikliklerine tepki veremediklerinden bu koşuların hepsi boşa gidiyor.

    19. ve 23. dakikada net şekilde iki tane boşa düşürüyor kendini asla paslar oraya atılmıyor. ilk pozisyonda barış alper, ikinci pozisyonda kaan ayhan atlıyor pozisyonları.

    attığımız golde de videoda da görüldüğü üzere yunus'un arkaya sarkmasını sağlayan da kendisi. öyle keyfekefer geriye hamle yapmıyor yani bu adam.

    kanat ve ortasaha oyuncularımızın icardi'ye odaklanmış şekilde top atmaları lazım. kerem aktürkoğlu bunu yapardı ve gayet sonuç alıyorduk çünkü icardi pozisyonu iyi olmasa dahi o kendisine atılan topları topla buluşabilirse daima olumlu kullanan ya da gol yapan bir futbolcu.

    son zamanlarda takımın net şekilde kendisini hedeflemek yerine bambaşka yerlere top attıklarını maçı söyle bir sakin kafayla izleyince görebilirsiniz. canlı izlerken çok farkında olamıyorsunuz.

    https://www.youtube.com/watch?v=WTp0A_aYsOM

    sürekli burada anlatmaya çalışıyorum ama bu son artık. oyundaki temel sorunları çözmedikçe 2 maç sonra osimhen'e de saracaksınız çünkü.

    hatta daha ileri gideyim barış alper ve yunus akgün kanatlarıyla ile bu ligi götürmemiz olası değil. daha doğru dürüst deplasmana bile gitmedik. bu oyunun deplasmanda yetmesine imkan yok. kerem aktürkoğlu'nun boşluğu dolmadığı sürece tedavi olamayacak bir pozisyon kısırlığı çekeceğiz. yunus kerem'in ikamesi değil. barış alper ise gereken teknik kapasiteye sahip bir isim değil. topu istediği yere atamıyor öyle kolayca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın