resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:FC Fatih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2901
    kendisi galatasaray tarihinin en fiyasko transferlerinden biridir, doğru. belki de en fiyaskosudur. ancak üzerinden “ünal aysal’in son hediyesi” diye aysal’a taş atmak çok da mantıklı değil.

    o dönem hatırlayın fenerbahce uefa’nin turnuvalarina katılamadığı için 6+0+4 ve 5+0+3 gibi saçma yabancı kurallarıyla cebellesiyorduk. nedense bu kurallar fenerin cezası bitince bir anda kalktı. ilginç. hani yapı mapı diye agliyorlar ondan. neyse konudan sapmayalim.

    tarık camdal’da o dönem ekurisi alper potuk, olcan adın gibi adı çok öne çıkan yerli oyuncular arasındaydı. hatta milli takıma bile seçilmişti. dönemin federasyon başkanı adı lazım değil de çıkmış “en beğendiğim yerli tarık çamdal” diyince de olcan adın ile yolu bize yapılmıştı. o dönemki entrylere bakarsanız görürsünüz. tarık çamdal için sözlükte hava oldukça olumluydu. zira bize gelmesi gerekirken “çeşitli nedenlerle” fenerbahçe’ye transfer olan alper potuk, bu saçma yabanci sinirinda ersun yanal’li fenerin orta sahasını biraz rahatlatinca ünal aysal da biz de bu oyuncuları dünya yıldızı olarak gördük.

    ha tarık camdal bu forma için mücadele etmektense yan gelip yatmayı tercih etti o ayrı. şimdi üzerinden ünal aysal’a laf çarpmak yerine o dönemki saçma yabancı kuralını inşa edenlere ve o saçma kurala ses çıkarmayanlara tepki gösterin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın