resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12011
    galatasaray'ı seviyor, sevecek tabii. arabistan hariç başka hangi ülkede bu paraları kazanabilir? dünya kadar para kazanıp üstüne dünya kadar da sevgi görüyor. istanbul gibi zengine cennet olan bir şehirde yaşıyor. üstüne hiç olmadığı kadar rahat. kafasına göre fransa yapıyor, arjantin'e uçuyor. antrenmanlara çıkmıyor, kilosuna dikkat etmiyor. psg'den geldiğinde zımba gibiydi adam, 2 sene içerisinde veteran topçulara döndü depar bile atamıyor.

    inter'de kaptanken taraftar kovdu bu adamı, psg'de zaten ilgi duyulan bir oyuncu değildi beklentinin altında kalmıştı. saçma sapan özel hayatı nedeniyle orada da tutunamadı bize düştü. bizi sevmeyecek de ne yapacak çok merak ediyorum. bu sevginin, paranın karşılığını avrupa'da vermediği sürece bir önemi yok. dünyada icardi gibi santraforu olan takım yok diyoruz. e bu takımlar salak zaten, icardi gibisi yok ama icardi'yi de almıyorlar. niye acaba? çünkü bu adamın getirisi kadar götürüsü de var. ligde beklentilerimizi karşıladı o da ligin dandikliğinden. ancak avrupa'da yokları oynuyor. bir santrafor şampiyonlar ligi'nde, avrupa ligi'nde fark yaratmayacaksa ona 10 milyon euro para bayılmam. dede haliyle bize gelen drogba bile avrupa'da fark yarattı, icardi onun çeyreği kadar top oynayamıyor avrupa'da.

    bir de tarihimizin en iyi santraforu deniyor kendisi için, kime göre neye göre? avrupa'da iş yapmamış santrafor tarihimizin en iyisi olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın