• 248
    benim galiba iki senedir şampiyon yapan teknik adamın istifasını istediğim için. peki öyle olsun. dibine kadar arkasındayım düşüncemin.

    pinpon topu gibi maçlardan bıktım ben. galatasaray’a gol atmak isteyen atıyor 2 senedir. seviyesi ne olursa olsun. 20-30 dakika pilimizle ne yaparsak yapıyoruz. sonrası hoca değiştir diye bağırırken tırnak yemekle geçiyor. niye? oyunu dinlendirme, sete oturma, pres yapmanın dışında bir çaba var mı?

    o gidiyor bu geliyor. 6 ayda bir bek değişiyor. orta sahada hocanın istediği oyuncu bulunacak diye didik didik arama yapılıyor. nelsson’dan yapamadığı işler isteniyor. 2 senedir yapamıyor. kerem’in en iyi yaptığı iş kaleye yakın oynamakken oyun kurucu çıkartacağız diye taraftarla papaz oluyor. yahu arkadaşlar bu işlere kim karar veriyor?

    transfer dönemi boyunca iş bilmez yönetime kol kanat geriliyor. çok iyiler deniyor. 2 oyuncu alsak yeter deniyor. jelert diye bir adama okey veriliyor. aslında istemiyormuşmuş. geçelim mış miş. çıkıp istemiyorum dersin olur biter yahu. satranç oynamıyoruz. neyse o çok yeterli kadroda devşirme sağ bekinin alternatifi yok. sağ stoperinin alternatifinin oynadığın oyunla alakası yok. sol stoper yedeğin yok. sol bek yedeğin yok. torreira’nın alternatifi berkan’ı farklı mevkilerde oynattığın için onun da yedeği yok. sağ kanat yedeğin avrupa’da yok. yunus’un muadili yok. 38’lik mertens’in oynamama ihtimali yok. forvet hattın maşallah. orda da mutsuzluk var.
    nerde abi bu yeterli kadro? yahu kıçımızı yırttık bu sene lig avrupa takvimi çok sıkışık diye.

    bir tane oyunun var başka ihtimalin yok. ne dizilişini ne sistemini değiştirmek falan töbe haşa helak oluruz. madem eforlu oyun oynayacaksın oyuncu değiştirdiğin yok. değiştireyim desen girecek adam zaten yok.

    bu boktan ligde şampiyon oldu diye benim kimseye eyvallahım da yok. 3-0’dan verdiği lig maçından sonra kadıköy’de çok iyi topçular izlettik, kırmızı takım yendi hahaha diye geyik yapan adamın köy takımına da 2-0’dan maç verip o koltukta destek görmesinin imkanı yok.

    ben şımarığım kardeşim. yeterse yeter. istifa istifa istifa bu kadar basit. galatasaray’a da sevdalıyım. başarısı beni bulutların üzerine çıkarır. yarın bir gün işler düzelir sorunlar çözülürse en önde ben sevinirim överim hocayı. siz kimsiniz yahu hoca başarılı olursa bize konuşmayın diyorsunuz?

    bonus: (bkz: #4042244)
App Store'dan indirin Google Play'den alın