resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11948
    3 ekim 2024 rfs galatasaray maçında hicbir sey oynamamistir. kritik maclarda yoktur. vardir ya da oynadi diyenler de gecen seneki manchester united macini ornek veriyor.

    osimhen geldiginde ve maclarda oynadiginda neden takim bi tik seviye atladi cunku adam cok hareketli. surekli bir opsiyon yaratma derdinde. o adam o yuzden 100 milyon.

    ıcardi ise ayagima top gelsin, arkadakiler calissin beni pozisyona soksun ben zaten atarim havasinda. statik efendi. geri geliyormus da top yapiyormus da, gozumuzu boyamayi da iyi biliyor beyefendi.

    ofsayta gidecek biliyorum. gitsin de zaten. galatasaray'dan gondersek ala ala suudi arabistan takimlari alir bunu.

    ulan adam gozumuzu ne boyadi be. bitik futbolcu.

    batshuayi geldi 1-2 mac kipirdandi, sonra yine yatis. osimhen geldi yine kipirdandi.

    al sana avrupa maci. buyur birader.

    buyuk futbolcular oyun alir, buyuk oldugunu zanneden oyuncular taraftara oynar. cok guzel oynadi. cok guzel oynadi. ama taraftara.

    edit: ekleme.

    osimhen olsaydi 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçıni cok rahat alirdik. ne verkac yapabiliyor, ne bosa kaciyor, ne sprint atiyor. ne yapiyor bu adam. arkasinda 3 tane adam var torreira, sara ve yunus. kac tane oldu sayamadim bu adam bosa kacmadigi icin pas opsiyonu daraldi. bi sprint atsa rakip defansi tasiyacak ama yok. takati yok müdürümün. aferin müdür. oyna devam. haftaya da ilk 11 cik. ben artik izlemiyorum bu rezilligi. kendisi, okan buruk ve mertens gidene kadar futbol defterini kapattim. her hafta sinir harbi yasamak zorunda miyiz biz be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın