• 9
    tezahürata tempo tutarcasına patlayan ses bombaları, beşiktaş benchine inen torpil ve gıcır gıcır parkede oluşan iki tane meşale yanığı ile basketbol gelişim merkezinin gerçek açılışının yapıldığı etkinlik. istanbul dışında bir şehirde oynansaydı, olayları başlatan fenerbahçe taraftarı olmasaydı, hele de torpil fenerbahçe benchinde patlasaydı yaklaşık 16 saattir "teröristler" ve "barbarlar" temalı yayınlar yağıyor olurdu üzerimize her taraftan.

    anlayanı, anlamayanı, kalemşörü, popülisti, çakma solcusu ve fenerbaheç troll örgütü hep bir ağızdan kafa ütüleyeceklerdi. illa ki kendini yere atmış bir fenerbahçe sporcusu üzerinden demagojik hikayeler patlatacaklardı. bütün devlet erkanı sıraya girecekti kınama yayınlamak için.

    bu tayfanın bu senaryoda kullanacağı dille gidersek; barbar fenerbahçe taraftarının hem kadın sporcuların hayatına kast ettiği, hem de pırıl pırıl yeni tesise zarar verdiği maç. başkanlarının olayları yatıştırmak yerine, olaylara müdahale etmeye çalışan polislere müdahale etmesi de cabası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın