resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11912
    yaklaşık 1 yıldır düşük bir fizik kaliteyle oynuyor. malum sakatlıktan beri yani. bu fizik kaliteyle bile bir ton iş yaptı. goller attı, asistler yaptı, maçlar kazandırdı. saha dışında fenerbahçe'yi perişan etti, camiaya liderlik etti. birleştirici unsur oldu. hepsine kocaman bir eyvallah.

    ancak bana göre hepimizin içinden geçirdiği, beklediği bir şey var: 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı ile 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçı arasındaki icardi. olmaz goller atan, olmaz asistler yapan, rekabeti ortadan kaldıran, her derbiye imza atan mauro. o icardi bambaşkaydı.

    ben hala onu bekliyorum evet. evet icardi bu haliyle de gol atıyor, attırıyor, geriye gelip oyun kuruyor hiçbir lafım yok. benim onu bekleme sebebim bunlar değil. o icardi bir futbolcu değil, bir deneyimdi. hayal gibiydi. ben o deneyimi arıyorum. icardi'nin, fiziksel olarak ciddi düşüş yaşayacağı yaşlara daha 2-3 yıl var. benim amacım o yaşlara gelmeden, bizden ayrılmadan olabildiğince o deneyimi tekrar yaşayabilmek. son sakatlığından müthiş 2 golle döndü. umarım son sakatlığı olur ve umarım tekrar o deneyimi yaşamaya başlarız bu akşam.

    (bkz: 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın