resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14608
    "acun ılıcali ile hala dostuz" ifadesini kullandigi icin yerden yere vurulan teknik direktorumuz. küsenler olmus, uzulenler olmus, kredisini bitirenler olmus.

    bununla ilgili gecenlerde cok guzel bir ornek ortaya cikti.

    oncesinde devlet bahçeli, özgür özel için “özgür özel sana diyorum, iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir,” ifadelerini kullanmıştı.

    sonra meclis yeni yasama yili acilisinda,
    bahçeli, özel’e “üzülme bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor, siyasetin gereği olarak,” dedi.

    özel, bahçeli’ye “celal (adan) bey gibi dostlarımız duygularımızı biliyor. önemli olan doğru bildiğini söylerken saygıda sevgide eksiklik göstermemek. hürmetler ederim” cevabını verdi.

    yani medyada birbirlerine saydiranlar bir araya gelip gonul aliyor.

    bu tur seyler her alanda spor da dahil politika-siyaset denkleminde olagan seyler.

    ben kac kere gordum, medyada birbirine saydiran kisilerin, kanli bicakli gorunen kisilerin mecliste kahkahalar eşliğinde yemek yediğini.

    ıki birbirine dusman gorunen siyasetcinin/rakibin cocuklarinin cok iyi arkadas olup birlikte is kurduklarini.

    bunlar normaldir. olmasi gerekendir. toplulugu konsolide etmek icin basvurulan seylerdir.

    okan buruk'un, acun ilicali icin dostuz soylemi, oncesinde ve sonrasinda yapmis oldugu aciklamalarla birlikte degerlendirildiginde, kirmizi takim mavi takim gondermesi de hesaba katilinca, lafi cakarim ama hani alinma dostuz biz acuncugum gibi bir anlama gelebilmektedir.

    yani oyle fenerbahce galatasaray dusmanligi ne yazik ki taraftarlar arasinda var. bazi zamanlar cok guzel tiyatro oynaniyor taraftara karsi. fenerbahce yapmis oldugu basarisiz yapilanmayi galatasaray ismini kullanarak hedef gostererek kendi taraftarina yedirmeye calisiyor.

    yoksa fenerbahce kongre uyesi koyu bir fenerbahceli is adami ile, galatasaray lisesi mezunu ve maclarda suurunu kaybedecek kadar fanatik is adami cok da guzel is ortakligi yapip guzel islere imza atiyor.

    yani cok da kendisine yuklenmemek lazim bu konuda hocanin. fenerbahce top atiyor, bizimkiler topu cevirip kendilerine gonderiyor. bizimkiler sadece ezeli rekabet ebedi dostluk anlaminda fenerbahceli yoneticilere yardimci oluyor fenerbahce taraftarinin konsolidasyonu icin.

    bizim akli basinda taraftarimiz da gaza geliyor. bırakın beyler, fenerbahceliler konsolide olsun. biz haa iyi tamam diyip gecelim. kendi isimize takimimiza bakalim. gerek yok bu kadar gerilmeye yukselmeye. alinacak kupalarimiz var bizim. alamayacak olanlar dusunsun. enerjiyi guzel yerlere kanalize edelim nacizane rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın