• 9133
    akp'nin spordaki izdüşümü, üzerine seneler sonra tezler yazılacak muhtemelen.

    akp yıllarca çok açık uyarılarak rağmen fetö gibi bir örgütü devletin her kademesine soktu. bugün terörist başı dedikleri adama her fırsatta saygılar sunuldu, özlemler dile getirildi. fetullah gülen'e bağlılığı, sevgisi bilinen hakan şükür bizzat akp tarafından vekil yapıldı ve sonra bir an geldi akp bir karar aldı, bundan sonra fetullah'ı sevmeyeceğiz, ona söveceğiz, bunu yapmayanlar vatan hainidir dedi. hakan şükü eline silah almış olmamasına rağmen vatan haini ilan edildi ve ülkede hak hukuk yerine sadece fanatizm olduğundan rakip takım taraftarları da tüm etik değerleri bir kenara bırakım yılların da vermiş olduğu eziklikle bu söyleme sahip çıkıp hakan şükür vatan haini dedi. bir allah'ın kulu da çıkıp ''lan bu adamı siz sokmadınız mı meclise'' diye sormadı. ve fetö'den en büyük mağduriyeti nasıl olduysa oldu bir anda akp yaşamış oldu. insanlar ordudan atıldı, haksız yere apse atıldı, öldü lan insanlar öldü. bunlar olurken bu insanlar bakın bunlar kumpas dediler ama hiçbiri ciddiye alınmadı, sonra bir şey oldu, darbe oldu artık adına ne derseniz işte ve tek bir bedel ödemeyip de senelerdir tek parti olarak iktidarda sefa süren akp mağdur oldu, ölen öldüğüyle kaldı.

    bu adamlar alenen şike yaptı, herkes itiraf etti şikeyi, mahkemede aziz yıldırım kendisine sorulan sorulara şimdi dinsele kendisinin bile iyi saçmalamışım diyeceği cevaplar verdi. uefa bu adamlara siz şike yaptınız diyerek men cezası verdi ama olay döndü dolaştı ve fenerbahçe'nin mağduriyeti ile sonuçlandı.

    şimdi türk halkının yarısı akp'ninb mağdur olduğuna, artık ne kadar fenerli varsa da onların hepsi de fener'in masum olduğuna inanıyor. bu bir tez konusudur benim nazarımda. bilgiye, kanıta ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bu çağda gözünün önünde duran gerçekleri bu kadar fütursuzca reddedip de yalanlara körü körüne inanabilmek bir tez konusu benim için.

    yahu geçen sene benim en büyük yıldızım icardi olup olmadığı tartışmalı bir görüntü ile ceza alırken fenerbahçe futbol takımı naklen yayında, tüm türkiye'nin gözü önünde taraftar dövdü ve ceza almadı. ve bu takım kendini geçen yılın en mağdur takımı ilan etti ve insanlar buna da inandı, bu büyük yalanı hemen kabullendi. yahu bu takım yabancı hakem diye ağladı, var hakemleri yabancıya dönünce bunlara çalınan ucuz penaltılar çalınmaz oldu. bu gerçek hepimizin gözünün önünde yaşandı ve bunlar hiç olmamış gibi bu sene yabancı hakem isteyip mağdur olduğunu iddia ediyor bu camiaya. bir iki cümle önce yazdığım yabancı var hakemi mevzusunu yazıyorum ve cevap olarak ''orta hakemler de yabancı olsun da o zaman göreceğiz'' diyorlar adamlar.

    çok eskiye gitme, bir hafta önce avrupa'nın hiçbir liginde çalınmayacak bir penaltı ile farka gitmem alenen engellendi ve mağdur olan sonunda yine fenerbahçe oldu. kapı kapı gezşyorlar mağduruz diye. bu arada aynı maçta bir futbolcum üzerinde f.uck yazan şapka taktı diye pfdk'ya sevkedilirken normalde cezalı olduğu halde stada girebilen ali koç'a hiçbir yaptırım uygulanmıyor ve tüm bunlara rağmen yine en mağdur fenerbahçe oluyor.

    bakın bunları delirmemek için yazıyorum. gerçekten bıktım. bu saçma lige bu saçma ülkeye tahammül gücüm kalmadı artık. her günahı işleyip de sonunda yine en mağdur kendilerini ilan etmelerinden ve artık objektif birinin de çıkıp ''yok artık anasının a.. ama!'' dememesinden gerçekten artık bıktım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın