• 4310
    hala bu ezik, sünepe yönetimden beklentisi olanları görüyorum ve üzülüyorum. dostlar acı ama gerçek çok net bir durum var ki bu yönetim için taraftar sıfır öneme sahip. liseli kardeşlerine yaz boyu yalakalık yapıp şehir şehir gezerek şampiyonluk kutladılar ve bu onlara yetti. çünkü liseli kardeşlerine yalakalık çekecekler ki o kardeşleri de ağabeylerini yalamaya devam etsin. kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.

    -zeka seviyesi tek haneli olan sportif direktör atamak
    -takımı bile isteye rotasyonda eli kolu bağlı bırakmak
    -şampiyon takımı rezalet zeminde oynatmak

    normalde bu üç şey şampiyon olmak istemeyen bir yönetimin yapmak isteyeceği şeyler. ama dö ve onun en az kendisi kadar zeka sorunlu yönetimi için bunlar normal şeyler. allahtan çok hata yapsa da liderlik ve motivasyon konusunda çok iyi bir hocası ve en az onun kadar da takımı sahiplenen yerli ve yabancı liderleri var da hedefe yürüyebiliyoruz. yoksa bu yönetimin bir önceki dönemindeki futbol takımlarını da gördük.

    bu sünepe yönetimden beklenecek tek şey maaşları zamanında ödemeleri. geri kalan hiçbir şeye karışmasınlar. zaten iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayanlardan bize herhangi bir yarar gelmez. oyuncuları mutlu edin yeter. paralarını ödeyin ve bol bol prim verin. sizden başka bir şey isteyen yok çünkü yapamıyorsunuz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın