• 713
    (bkz: 28 eylul 2024 galatasaray kasimpasa maci)

    sonuç her ne kadar üzse de takım defolarının erken görülmesi ve tedbir alınması için imkan vermesi sebebi ile pozitif etkisi olan maçtır.

    özellikle teknik ekibin defolar için ne düzeyli tedbir alacağı konusunda endişeliyim. yönetim kısmına değinmek bile istemiyorum zira bu yönetim hakkında ilk dönemlerinden bu yana olumsuz düşünüyorum.

    okan buruk'un icardi ve oshimen'i birlikte nasıl oynatacağına dair hiç bir fikri yokmuş ne yazık ki, çok net görüldü bu maçta. icardi'nin sakatlıktan dönüşü işleyen çarkı olumsuz etkiledi. ilerleyen dönemler için de okan buruk bu ikiliyi nasıl birlikte kullanacak gerçekten merak ediyorum zira en efektif yöntemi bulana kadar galatasaray can sıkacak puan kayıpları yaşayabilir.

    özellikle nelsson ve jelert sos veren oyuncularımız. nelsson ile zaman kaybetmeden yollar ayrılmalı, yerine davinson sanchez'i yedekleyebilecek tipte bir stoper bakılmalı. jelert için durum malesef çok karışık. iyi niyetli ve takım oyuncusu olduğunu düşündüğüm jelert ne yazık ki bireysel olarak galatasaray takımının gerisinde ve kendisine ödenen yüklü bonservis altında ezildi bile. yatırım olduğu için mecburen kendisini oynatacağız ama yedek olarak, sonradan oyuna gireceği maçlarda ritim kazanıp ne verebileceği ölçülecek şekilde.

    ayrıca orta saha kurgusu sistem dahilinde yapılmalı, torreira ve sara gibi yokluğunda rakip kaleye şut bile atamadığımız iki ismin dinlendirilebilmesi için farklı yöntemler aranmalı. ikinci yarılarda skor almışken oyundan erken mi alınırlar ya da başka bir çözüm mü aranır bilemiyorum. biz tarafatar olarak orta saha rotasyonunun büyük problem olunduğu konusunda burada kendimizi yırttık ama sn. yönetim ve teknik heyet rotasyonun yeterli olduğunu savunarak en krtik bölgeye takviye yapmadı. bu saatten sonra ben orta saha ile ilgili gördüğüm her hatada acımasızca eleştiririm kimse kusura bakmasın.

    artık önümüzde iki yol var. bunlardan birincisi okan buruk hiç bir fikri olmadığı konularda deneme yanılma yöntemi ile bol puan kayıplı bir düzen oturtabilir tabi bu süreçte az puan kaybı yaşarsak şampiyon oluruz aksi durumda kimseye nasip olmamış tarihi bir kadro ile ezeli rakiplerimizin gerisinde kalmamız sürpriz olmaz. ikinci yolumuz da fenerbahçe ve paok'un tozunu attığımız icardi'siz ful dinamik ileri uçtan defansa kadar koşan basan takım ve taktik ile devam etmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın