resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1094
    en ofsayt entrylerim kendisine ait. 1 senedir sağ bek ararken, o bölgeye çok acil sağlam bir topçu ihtiyacımız varken, ne bize ne de ligimize uyan cılız ve yeteneği bizim seviyemizin çok altında olan bu arkadaş alındı. hem de 11 milyon euroya!!! tabi ki eleştirilir, tabi ki eleştiririm.

    ama artık değil. bundan sonra bu çocuğu bir kez bile eleştirmeyeceğim.

    28.9.2024 galatasaray kasımpaşa maçında çocuk sağ bek başladı, önünde sallai. ikinci devre yunus oyundan çıkınca sol açık oynamaya başladı arkasında jakobs, 10 dk sonra sağ açık oynamaya başladı arkasında kaan.

    benim diyen topçu bile sersem olur ki bu çocuk iyice dağıldı. bir maça girer sol bek oynar, bir maça girer sağ bek oynar vs alışmıştık ama çocuk artık açık oynamaya başladı. yakında mertensin yerine de girebilir.

    çocukta birşey yok. kim 11 milyona transfer ettiyse yazıklar olsun. ama onu bu şekilde oynatan hocaya da iki lafım var. hocam sen bizimle eğleniyormusun? çocuğa yeni mevki arıyorsan idmanlarda yap ya da hazırlık maçı ayarla. ligde yapma. bir de bırak oynayacaksa sağ bek oynasın, yetersiz diyip geçelim. ne kendini, ne çocuğu ne de bizi rezil etme daha fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın