resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 3307
    fenerbahçe'nin portekizli teknik direktörü.

    mevcut şartlarda fenerbahçe'nin kapısını çalacağı son teknik direktör olmalıydı lakin onlar ellerindeki kadroya en uygun hocaya değil isme gittiler. muhtemelen kafalarından geçen ismail kartal ın 99 puan topladığı yerde mourinho her türlü şampiyon olur düşüncesiydi. kazın ayağı öyle değil tabi, bunu gün geçtikçe daha net anlayacaklar.

    genel olarak mou ile ismail kartal ın oynattığı oyun gece ile gündüz arasındaki fark var. fenerbahçe taraftarının sahada görmek istediği oyun ismail kartal ın oynattığı iken kulübede görmek istediği mourinho idi. mou muhtemelen hiçbir zaman ismail kartal'ın oyun stili ile takımını oynatmayacak ancak istikrar her zaman başarının en büyük anahtarıdır. burada en büyük sorun ise fenerbahçe taraftarının ne mou'nun sistemini oturtmasını bekleyecek sabrı ne de saha içi sonuçlar gelmedikçe onun egosunu çekecek psikolojik gücü olmaması.

    ligin şu an için fotoğrafını çekersek, beşiktaşın yeterli kadro derinliğine sahip olmaması, fenerin mevcut hali, trabzonsporun takım olabilmek adına daha çok fırın ekmek yemesi gerekir derken şampiyonluk için oklar bizi yani okan buruk u gösteriyor.

    konuyu tekrar mou'ya getirmek gerekirse bu süreç de bir değişiklik olmaz ise daha çok eğleneceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın