• 1
    haftaiçi oynanan 19 eylül 2024 monaco barcelona maçında eric garcia ve marc-andre ter stegen'in kötü oyunu sebebiyle yol kazası yapan barcelona'nın kaldığı yerden devam ettiği maç. lamine yamal ve raphinha inanılmaz bir seviyede oynuyorlar şu anda ve tüm takımın gücünü de yükseltiyorlar. ama bir üçüncü daha eklenmesi gerekiyor bu ikiliye. bu isim de dani olmo ancak o da geçtiğimiz hafta sakatlandı. neyseki çok ciddi değil.

    diğer yandan hansi flick ansu fati'yi geri kazanmaya çalışıyor. pedri sakatlıktan çok kötü dönmedi. gavi'nin durumu merak konusu ama. bakalım o aylar sonra nasıl dönecek.

    maça dönecek olursak barcelona'da lewandowski hattrick fırsatını penaltı kaçırarak tepti ama bu kaçan penaltıya rağmen barcelona 5 gol attı. maçın son dakikalarında lamine yamal'a çok sert ve kasti fauller yapıldı ama hakem kırmızı olması gereken pozisyonu es geçti.

    maç sonu villareal 1 barcelona 5.

    bu sonuçla birlikte fc barcelona la liga'daki 6 maçta 6 galibiyet aldı. üstelik 6 maçta 22 gol atarak bunu yaptılar. bakalım bu dar ve genç oyuncularla dolu kadro nereye kadar devam edebilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın