• 4275
    2024-2025 sezonunda süper ligde ikisi adana demirspor biri fenerbahçe deplasmanında olmak üzere aleyhimize 3 tane komik penaltı çalındı. bu penaltılar vardan falan da düzeltilmedi ve ikisinde golü yedik.

    6da 6 yaptık diye veya maçlarda skor olarak öndeyiz diye aleyhimize penaltı olmayan ve penaltı uydurulan pozisyonların yaşanmasına müsaade edemezsiniz.

    okan hoca ve takım en azından ligde başarılı geçilen bu süreçte puan kaybı yaşamadı ancak galatasarayın aleyhine penaltı uydurulamaz. bugün galatasarayı dokunulabilir kılanların bunu iyi anlaması lazım. ligde tekrar türk hakemlerine emanet edilen var sadece 6 maçta aleyhimize 3 penaltı uydurdu. yabancı var hakemleri neden uzaklaştırıldı da buna dönüldü bunun cevabını aramanız lazım.

    ben adil bir şekilde galatasarayın aleyhine penaltı verilmesine asla laf etmem ve verilmelidir. fakat galatasaray ligin en büyük reyting getiricisi olarak aleyhinde böyle var operasyonlarına izin verirse bu işler artarak gider. fenerbahçeyi deplasmanda yendik diye taraftarın da yönetimin de bu komik işleri es geçmemesi lazım.

    dokunulur olursanız az dokunurlar, çok dokunurlar ama dokunurlar. galatasaray dokunulmaz olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın