resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2536
    şöyle düşününce; çocukluğunuz, ergenliğiniz ve gençliğiniz boyunca gönül verdiğiniz takımda bir gün forma giymeyi, orada başarılı olup belki de efsaneleşmeyi, hatta başarılı olduktan sonra büyük bonservis bedelleriyle transfer yapıp dünya yıldızı olmayı hayal ediyorsunuz. hemen hemen her futbolcu bunu hayal etmiştir genç yaşta.

    bu zat ise; biraz para biraz çakallık için bu hayalini tek bir imzayla çöpe atmış, sonra da yüzü "başarı açısından" gülmemiş, yer aldığı kulüpte hiçbir zaman iz bırakamayacağını bilerek, kariyerinde de asla 1 basamak yukarı çıkamayacağını ve şampiyonluk dahi yaşayamadan emekli olacağını bilerek hayatına devam ediyor.

    her bir galatasaray futbolcusundan nefret ediyor. galatasaray'a dahil her şeyden nefret ediyor. çünkü bu onun hayaliydi. hissettiği haset ve kıskançlığın sınırları yok. küçük bir imkanı olsa onun geçmişteki hayallerini şimdi gözleri önünde yaşayan barış alper, yunus gibi yerli futbolculara var gücüyle saldıracak.

    belki kendisine ve tüm sülalesine yetecek kadar birikimini yaptı, parasını kazandı. ama bu hissiyatı hiçbir zaman iyileşmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın