• 108
    2009-2010 sezonunun son haftası, efsane fenerbahçe-trabzonspor maçının olduğu gün yayını gitti. müşteri hizmetlerini aradım, sorunu basitçe anlattım, oo çok ciddi bir sorun yarın teknik ekip gelmeli falan dediler. akşama doğru umutsuzca bir daha aradım, kablolar takılı mı gibi müthiş bir soru ardından, sorun ciddi, teknik servis gelmeli dediler.
    maçtan 5 dakika önce, link aramaya başlamadan bir daha arayayım dedim, bu defa kanal yüklemesini tekrar yaptırdı, gene olmadı, sorun ciddi teknik servis gelmedi dedi.
    neyse o gün geçti, ertesi sabah teknik servisi çağırmak üzere tekrar aradım, bu defa bir adam çıktı, servis falan bahsettim. önce bir beraber bakalım, ne var ekranda falan gibi 1-2 basit soru sorduktan sonra, ortak anten mi dedi, evet dedim, sanırım sizin çatıda birden fazla anten var, ayarlar bozulmuş, şuna şuna basın dedir ve yaklaşık 10 saniye içinde yayın düzeldi.

    buradan anlayacağımız, bir sorun olduğunda genelde çözemiyorlar, yılmadan aramaya devam edin, işi bilen biri denk gelene kadar devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın