• 117
    futbolcusundan taraftarına tüm galatasaray camiasının provakasyona gelmemek için aşırı dikkatli olması gereken gergin geçeceğini tahmin ettiğim maç. tarihte çokça görüldüğü üzere derbilerin favorisi olmaz, biri kazanmaya daha yakın denir en fazla. ama kesinlikle favori olunmaz bu farklı bir konsepttir.
    bu duruma hem galatasaray için hem suyun karşı tarafı için çok kez şahit olmuşuzdur.

    başta teknik direktörleri olan şahıs olmak üzere rakip futbolcular maçın başından itibaren bizim takıma gerginlik yaratmaya çalışacaklardır.

    jose mourinho, okan hoca'ya küçümseyici el kol benzeri hareketler yapabilir, yapmaya çalışabilir.
    rakip, oyuncularımıza sert müdahaleler yaparak sindirmeye çalışabilir.
    rakipte ismi bilinen bazı provakatör şahıslar aktif roller alabilir.
    hakemler hem tribün hem de yönetimleri tarafından sindirilmeye çalışabilir ki fenerbahçe daha bugün cumhurbaşkanı'na ziyarette bulundu. sertliklerine müsaade edebilir bizi gereksiz cezalandırabilir
    gerginlik yaratabilmek için beni salın zaten de şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler yapabilirler.

    bu maçın uzun bir maratondaki zor deplasmanlardan biri olduğu bilinciyle çıkarak rahat bir şekilde oynamamız gerekiyor daha lig uzun, suyun karşı tarafının yaptığı politik hamlelere bakıldığında ise bize göre çok daha endişeli olduklarını gözlemliyorum bu maç hakkında. ali koç'un yine böyle saçma şeylere girmesi bence çok iyi rakibi sahadan uzaklaştıracak bir hamle. hem geçen seneye göre kadrolarında iki önemli kayıp yaşadılar . * *

    bu savaşı kazanabileceğimizi düşünüyorum ve geçen maça * göre çok daha hırslı olduğumuzu düşünüyorum. ama futbol bu bildiğiniz üzere her şey olabilir. geçen maç kötü oynadık mı oynadık ama şans golüyle galip gelebildiler. takımımıza bu maç adına güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın