resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1972
    fenerbahçe'nin başında çıktığı 90 lig maçında 65 galibiyet, 19 beraberlik ve 6 mağlubiyet almış teknik direktör. derbilerde ise;

    galatasaray ile oynadığı 5 derbide 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış.
    beşiktaş ile oynadığı 5 derbide 4 galibiyet ve 1 beraberlik almış.

    oynattığı oyun da, diğer fenerbahçe hocalarına nazaran gerçekten gözle görülür şekilde iyiydi. galatasaraylı olmak, kendisini veya başka bir fbliyi bjkliyi niye ipe sapa gelmez argümanlarla çırpıştırmak olarak algılanıyor oldum olası anlamam. şampiyonluk mevzusu da, büyük ölçüde camia ile alakalı bir şey. bizde 3 kupa alan hamza hamzaoğlu'nun şu an esamesi okunmazken, kendisi 2 defa daha fenerbahçe'ye geldi o günden sonra. ki ali koç 2022-23'te jesus'u getirmek yerine kendisini takımda tutsa belki de şampiyon olacaklardı, onu da bilmiyoruz. fener derbilerde vermişti şampiyonluğu o sene. ismail kartal derbilerde kesinlikle o berbat performansı göstermezdi.

    velhasıl, adam mıdır değil midir iyi bir insan mıdır değil midir bilmem ama küçümsenecek bir teknik direktör asla değildir. aldığı sonuçlar, oynattığı futbol ortada. ki yazılmış zaten, sneijder'in 2 gol attığı maçta * dahi 10 kişi kaldıktan sonra ezilmediler futbol olarak. keza, kadıköy'de de aynı sene ilk 10 dakikadan sonra hiçbir varlık gösteremeden yenilmiştik kendisinin takımına. camiasından ve tipten, hitabetten kaybeden biri bence ama kesinlikle boş bir adam değil teknik direktör olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın