• 3488
    kulüp renklerinin günlük kullanıma uygun olmamasıyla savunuluyor ama gsstore'un bokum gibi tasarımlarının kulübün renkleriyle alakası yok. siz renk sevmeyebilirsiniz ama bu onu kötü yapmaz. elbette siyah ya da beyaz kadar yaygın değil, hele çift renkli, hiç yaygın değil. ama buradaki sorun tasarımların canva-terk oluşu. sen parmak izi gibi abuk subuk bir desenin üstüne hagi portresi yerleştiriyorsun, kollarla ana renk farklı, çorba etmişsin. dümdüz hatalı tasarım, üniversitede hocaları sınıfta bırakır bunu tasarlayan adamları... yani bunu siyah da yapsan, füme de yapsan bok gibi olurdu. öbüründe ise sneijder'e dair bir şey olmadığı gibi kullandığın deseni envato'da falan satıyorlar. "signature" hiçbir şey yok.

    kaldı ki store'dan çıkan son derece güzel, sokakta giyebileceğiniz, en azından standart bir tasarım düzeyinde sarı kırmızı ürünler de oldu. şunlar iki saniyede bulduklarım: https://www.gsstore.org/...01138-e201138-101-1/ https://www.gsstore.org/...kek-t-shirt-23068-3/ https://www.gsstore.org/...-sweatshirt-e241232/

    yine bende eskilerden bir tane polo tişört daha var. kırmızı üstüne sarı kol şeritleri ve sol göğüste sarı renkle 10 yazıyor. gayet hoş.

    sonuçta, mesele doğru dürüst tasarımcılarla çalışmak. iyi tasarımcı değil sarı kırmızıyla, bok rengiyle bile size giyilecek ürün çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın