• 11
    ikisini beraber 2024 yılında galatasaray'da izleyeceğiz de derdimiz uyumlu olmaları ve verecekleri katkı mı olacak? avrupada batshuayi'yi de dahil edersek bizden daha iyi santrafor rotasyonu olan 3 takım sayamazsınız. açın google'ı takım takım gezin. birinci santraforu bu rotasyondan iyi 3 takım var. real madrid, bayern münih ve manchester city. işin içine yedeklerle beraber komple 9 numara rotasyonu(kanat forvetler dahil değil) girince ise ben bizimkinden iyi 3 takım sayamıyorum. ligimizi zaten geçtim de uefa avrupa liginde kağıt üzerindeki en iyi forvet hattına sahibiz.

    böyle bir güce premier league, serie a, la liga ve bundesliga'daki çoğu takım sahip değil. türkiye ligi ve uefa avrupa liginde elinize bu oyuncular veriliyorsa ve bunun derdi olacaksa onu da hoca düşünmeli. türkiye'deki ve avrupadaki karşılaşacağımız bütün rakipler bu forvet rotasyonunu kendilerinde görmek isterler. eğer rakiplerinizle aranızda fark oluşturacak böyle bir kaliteye sahipseniz bundan verim alacaksınız bu kadar basit. sonuçta dünyada ilk kez çift forvet oynayacak takım da biz değiliz.

    takımın geri kalanı bu forvet hattının kalitesinde zaten olamaz. orta saha ve savunmada da(davinson ve torreirayı ayırıyorum) bu seviyede bir kadro kursak zaten dünyanın en iyi 10 takımı arasında olurduk ama değiliz bunu da kabul etmekte bir sakınca yok. elimizdeki imkanlar ve önümüze çıkan fırsatlar bizi bu noktaya getirdi.

    uyumluluk açısından da icardiyi biraz geride konumlandırıp gayet verimli bir ikili oluşturabiliriz. icardi teknik açıdan gayet üst düzey bir oyuncu. pas kalitesi ve oyun görüşü avrupadaki çoğu 10 numaradan iyi adam zaten barcelona altyapısından çıkmış. osimhen de hava toplarında daha etkili ve sprinter. ayrıca icardiye oranla rakip stoperlerin arasında kalması daha kolay çünkü fiziken bu adamın dünyadaki tek rakibi haaland. mbappe daha hızlı olsa da hava toplarında osimhenin gerisinde. kane ise tarz olarak icardiye daha yakın.

    icardi ve osimhenin birbirlerine alıştıklarında gayet iyi bir ikili olabileceğini düşünüyorum çünkü oyun tarzları farklı. geride oluşacak eksikleri de hoca ve takım kapatabilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın