• 1080
    yaz dönemi boyunca takımımız; iki forvet, bir sağ bek, bir sol bek, bir orta saha ve bir sağ kanat transfer etmiştir. iki sol kanat, bir sağ kanat, bir sol bek ve bir orta saha ile de yollarımızı ayırdık.

    gelenler ile gidenler arasında maliyet hesabı yaparsak ise zararda olduğumuzu düşünüyorum. zaha maaşının yarısını, oliveira ise kalan alacaklarının neredeyse tamamını alarak gitti. tete olayını anlayamadım, tazminatına karşılık gitti diyenler var yani bonservis kazanamadık veya çok az kazandık. kerem ise bana göre çok ama çok ucuza gitti ve yerini dolduramadık. aldığımız oyuncular arasında ise jelert maalesef bize pahalıya patladı, şuan için dokuz milyon edecek bir oyuncu değil. sara’nın bonservisini yüksek bulanlar var ama bence şu piyasada normal herkes bizim gibi oyuncusunun kıçına teneke bağlayarak göndermeye çalışmıyor hakkı neyse onu istiyor. sallai ise bonservis ucuz, maaş yüksek bunun nedeni ise transferin son günü olması adam ona ihtiyaç olduğunu biliyor piyango vurdu bana diyip güle oynaya bu parayı istiyorum demiştir.

    26 yaşındayım, yaşımın yettiği kadar hatırladığım transfer dönemleri arasında geçirdiğimiz en rezil dönem bu dönemdir benim için. ve bunu yüz milyon piyasa değeri olan forvet oyuncusunun geldiği dönem söylüyorum. sol kanat bek oyuncusunun alternatifinin sol kanat forvet olduğunu bu dönem gördüm(zalewski-arias/lauirente)
    bu kadrodan çok umutlu değilim umarım bi sakatlık yaşamayız çünkü bunu kaldıracak derinliğimiz yok, allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın